De mensen achter ZID

Maak kennis met de mensen achter ZID Theater. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via info@zidtheater.nl.

Karolina Spaić

Directeur en artistiek leider

karolina@zidtheater.nl


Met ZID creëren we geen standaard voorstellingen maar gebeurtenissen, waar je deel van wordt, in mee denkt, mee danst en mee leeft.


Sebo Bakker

Artistiek coördinator en acteur/ trainer, presentator

sebo@zidtheater.nl


Ik heb als acteur aan alle voorstellingen van ZID meegewerkt. Daarnaast werk ik als trainer en coach en geef ik workshops in fysiek theater en empowerment aan professionals, jongeren en kinderen.


Susanne Hazen

zakelijk leider

susanne@zidtheater.nl


Susanne zet zich niet alleen in voor de ZID Academy, maar is ook steun en toeverlaat van het ZID team op het gebied van projectcoördinatie en veel meer.


Lot Wuisman

Assistent productie

Artistieke team

Daan Bosch

Theatermaker en theaterdocent


Ik begeleid de spelers, samen met de andere leden van het team. Zo vaak ik kan assisteer ik Karolina met muziek, tekst en spel.


Claribel Rodriquez Castillo

Acteur, danser en docent


Ik ben theatermaker in hart en nieren, al mijn hele leven lang, als klein kind op de “bühne in de tuin”, hier in Nederland nu als theatermaker in dienst bij ZID Theater en met mijn eigen, onafhankelijke producties. Theater is voor mij een middel om mensen te helpen communiceren en in hun eigen kracht te komen. Theater daagt mij uit het beste van mij te laten zien.

Joske Daamen

Acteur, danser en docent


Vanuit mijn discipline dans werk ik bij ZID theater aan beweging, een universele taal. Het zorgt voor een bijzondere uitwisseling en samenkomst van de groep en voegt een dimensie toe aan de performances

Ista Bagus Putranto

Acteur en poppenspeler


In Indonesië heb ik veel wijktheater en communitytheater projecten gedaan. Het leuke bij ZID is de samenstelling van de groep, met zoveel nationaliteiten. Dat heb je in Indonesië niet.


Valia Tamv

Internationaal assistent


During my masters program a teacher recommended ZID to me, while I was talking to her about my ideal organization to work at.I decided to visit and see their work; I was fascinated by the diversity and the aesthetics of the performance. Later on, I joined ZID and ever since I experience the joy of people making art in an inclusive, welcome and creative environment.


Desi van Vliet

Theatermaker/Docent


Theatermaker/-docent met een grote liefde voor beweging, sociaal-artistieke projecten en interdisciplinaire samenwerkingen. Werkt vanuit verwondering met een oog voor beeld, tekst en (sociaal) maatschappelijke relevantie.

Bij ZID zie ik telkens opnieuw hoe mensen kunnen stralen als je op de goede manier samen met hen op zoek gaat.


Urban Talents

Lara Bakker

Singer song writer/actrice


Ik geniet van het optreden, van zingen en dansen.


Naima Baraca

Speler en docent

Het ZID Theater is een creatieve aanvulling voor mij als performer/acteur. Geïnspireerd en fijn om deel uit te maken van een groep mensen die elke keer op zoek gaan naar de verwondering en te verbinden door middel van theater.

Issam Zemmouri

Danser, performer

Ik ben een hedendaagse danser en werk met fysiek theater. Ik neem deel aan het ZID Theater omdat ik geïnteresseerd ben in het ervaren van nieuwe fysieke theatrale ontmoetingen en ik ben verliefd op alles wat nieuw is in beweging en fysieke poëzie. ZID stimuleert mijn artistieke dromen, wat me veel creativiteit en inspiratie geeft in mijn werk als danser.

Osni Seye

Danser, performer

ZID Theater is een zeer gastvrije organisatie. In haar evenementen is er altijd diversiteit van leeftijd en cultuur. Ik voel me betrokken en gerespecteerd en ik kan mijn artistieke vaardigheden bij ZID ontwikkelen. Daarom werk ik graag bij ZID.

Organisatie team

Lianne Bloemen

Productieleider productie@zidtheater.nl

Wendela de Vos

Tekstschrijver

Spelleiders en buurtacteurs

Ortwin Tjon Sjoe Sjoe

Speler


Bij ZID Theater ontdekte ik mijn acteertalenten. Mijn leven werd zoveel rijker. Dank je wel ZID

Verbonden makers

Vivian Deekman

Dichter


ZID betekent voor mij, betrokkenheid met de stad en de wijken en delen van dezelfde passie voor theater en voordracht.

Het bestuur

Andrada Simo - voorzitter

Willem van der Craats. - penningmeester

Mellouki Brieuc-Cadat - secretaris


Site & design

 Hans Kapteyn - webmaster

Liesbeth Darlang - webbeheer

Rodolfo Vejar - videomaker

Maria Esther Morales Alonso - vormgever