The people behind ZID

Get aquinted with the people behind ZID Theater. For general information please contact us via info@zidtheater.nl.

Karolina Spaić

Director and artistic leader


At ZID we don't create standard theatre, but events that you will become a part of, think, dance and live with.


Sebo Bakker

Artistiek coördinator en acteur/ trainer, presentator

sebo@zidtheater.nl


Ik heb als acteur aan alle voorstellingen van ZID meegewerkt. Daarnaast werk ik als trainer en coach en geef ik workshops in fysiek theater en empowerment aan professionals, jongeren en kinderen.


Susanne Hazen

zakelijk leider

susanne@zidtheater.nl


Susanne zet zich niet alleen in voor de ZID Academy, maar is ook steun en toeverlaat van het ZID team op het gebied van projectcoördinatie en veel meer.


Daan Bosch

Theatermaker en theaterdocent


Ik begeleid de spelers, samen met de andere leden van het team. Zo vaak ik kan assisteer ik Karolina met muziek, tekst en spel.


Claribel Rodriquez Castillo

Acteur, danser en docent


Ik ben theatermaker in hart en nieren, al mijn hele leven lang, als klein kind op de “bühne in de tuin”, hier in Nederland nu als theatermaker in dienst bij ZID Theater en met mijn eigen, onafhankelijke producties. Theater is voor mij een middel om mensen te helpen communiceren en in hun eigen kracht te komen. Theater daagt mij uit het beste van mij te laten zien.

Eva Owens

Assistent productie


Ik heb een passie voor kunst en cultuur. ZID is een plek waar ik mijn creatieve geest de gang kan laten gaan. Ik ben trots om onderdeel de te zijn van dit gezelschap!


Joske Daamen

Acteur, danser en docent


Vanuit mijn discipline dans werk ik bij ZID theater aan beweging, een universele taal. Het zorgt voor een bijzondere uitwisseling en samenkomst van de groep en voegt een dimensie toe aan de performances

Ista Bagus Putranto

Acteur en poppenspeler


In Indonesië heb ik veel wijktheater en communitytheater projecten gedaan. Het leuke bij ZID is de samenstelling van de groep, met zoveel nationaliteiten. Dat heb je in Indonesië niet.


Nanda Jagdew

Speler


Als je tegen mij zou zeggen dat ik met ZID naar Servië zou gaan om te spelen en op bezoek te gaan bij de Nederlandse Ambassade daar, zou ik je niet geloven. Maar het is echt gebeurd en daar ben ik trots op!


Lara Bakker

Singer song writer/actrice


Ik geniet van het optreden, van zingen en dansen.


Imane Bekkaoui

ZID Young Star


I used to be very shy. Now I perform for hundreds of people on stage. I played in From the Rooftops and other pieces.


Board

Wasilis Psathas - chairman

Alice Leek - cashier

Wendy Ripassa - secretary


Site & design

 Hans Kapteyn - webmaster

Rodolfo Vejar - videomaker

Maria Esther Morales Alonso - designer


Gökhan Aksoy

Speler en dichter


Ik schrijf graag gedichten. Voorheen deed ik er niets meer mee dan opschrijven en bewaren, voor mezelf. Door ZID ben ik er mee naar buiten getreden. Elke keer weer die positieve reacties, dat moedigt aan.

Mahmoud Ibrahim

Speler


Door ZID had ik een podium, leerde ik acteren, leerde ik nieuwe mensen en plekken kennen, nieuwe woorden ook zoals improviseren en 'toi toi toi', dat Karolina riep en dat me de eerste keer verbaasde.


Ortwin Tjon Sjoe Sjoe

Speler


Bij ZID Theater ontdekte ik mijn acteertalenten. Mijn leven werd zoveel rijker. Dank je wel ZID

Barry Romeijn

Actor


“Ik wil alles dat ons bindt losmaken” Barry zal voor altijd door ons in onze stemmen en lijven en harten worden meegenomen, van podium naar podium!


   

Marinca Uijland

Assistent Zakelijk


"Nieuwsgierig, geïnteresseerd in de verbinding tussen creativiteit en maatschappelijke vraagstukken en hou van dansen. Bij ZID krijg ik de mogelijkheid om mijn zakelijke kant verder te ontwikkelen."


 

Valia Tamv

Internationaal assistent


During my masters program a teacher recommended ZID to me, while I was talking to her about my ideal organization to work at.I decided to visit and see their work; I was fascinated by the diversity and the aesthetics of the performance. Later on, I joined ZID and ever since I experience the joy of people making art in an inclusive, welcome and creative environment.


Vivian Deekman

Dichter


ZID betekent voor mij, betrokkenheid met de stad en de wijken en delen van dezelfde passie voor theater en voordracht.


Georgis Axum

Dichter


Actieve DICHTER, performer en schrijver Driftpoems/G.G.Axum. Heeft veel van de grond gekregen bij het ZID Theater en draagt ZID daarom een warm hart toe.


Steven Bosch

Speler


Kunst bleef bij mij vooral bij aanschouwen, ernaar kijken. Nog steeds ga ik naar musea, muziekuitvoeringen en theater. Totdat ik bij ZID kwam, bijna alweer 4 jaar geleden. Kunst is in mijn optiek een vergrootglas van het leven zelf of soms zelfs een lachspiegel waarin het leven als een absurditeit wordt neergezet. Daarom onmisbaar om het "leven" zelf op waarde schatten.


Naima Baraca

Speler


Het ZID Theater is een creatieve aanvulling voor mij als performer/acteur. Geïnspireerd en fijn om deel uit te maken van een groep mensen die elke keer op zoek gaan naar de verwondering en te verbinden door middel van theater.


Seweta Zirak

Speler


Acteren is mijn passie. Bij ZID voel ik me thuis. Ik hoop mezelf verder te kunnen ontwikkelen als lid van ZID familie.


Senad Agovic

Speler


Ik ben iemand met liefde voor mensen, muziek en theater in het bijzonder. Gefascineerd door de kracht en creativiteit van mensen zet ik me in om bruggen te slaan tussen de verschillende disciplines, organisaties en culturen in dynamische internationale omgevingen.  ZID Theater biedt mij kansen om buiten mijn comfort zone te experimenteren en mijn leven te verrijken met unieke ervaringen in een divers gezelschap.


Desi van Vliet

Theatermaker/Docent


Theatermaker/-docent met een grote liefde voor beweging, sociaal-artistieke projecten en interdisciplinaire samenwerkingen. Werkt vanuit verwondering met een oog voor beeld, tekst en (sociaal) maatschappelijke relevantie.

Bij ZID zie ik telkens opnieuw hoe mensen kunnen stralen als je op de goede manier samen met hen op zoek gaat.