Archief voorstellingen

No Fear in Nieuw-West

Zaterdag 17 september | 19:00 - 19:30 uur | Sloterplas Art Festival | Buurtwerkplaats Noorderhof (Amsterdam)

ExploreZ on Tour: NO FEAR speelt een korte voorstelling op het Sloterplas Art Festival in Buurtwerkplaats Noorderhof. Gratis entree!

Historia speelt in Muiderslot

Zondag 31 juli | 13:00 uur en 14:00 uur | Muiderslot (Muiden)

In het kader van de Pride Amsterdam 2022 met als thema 'My Gender - My Pride' presenteert het Muiderslot op zondag 31 juli 2022 in samenwerking met ZID Theater de voorstelling HISTORIA. Aanvang 13.00 en 14.00 uur.

NO FEAR in Den Haag

Zondag 26 juni | 14:00 uur | Theater de Vaillant (Den Haag)

Als onderdeel van ExploreZ on Tour: de voorstelling NO FEAR in Theater de Vaillant (Den Haag). Een beeldende, intense en bruisende voorstelling van elf jonge performers met een vluchtverleden over het najagen van je dromen in een nieuw land.

Historia | Issam Zemmouri in Den Haag

Zaterdag 25 juni | 20:30 uur | Theater de Vaillant (Den Haag)

Als onderdeel van ExploreZ on Tour: de solo-dansvoorstelling Historia van Issam Zemmouri in Theater de Vaillant (Den Haag). Al dansend worden machtsstructuren aan de kaak gesteld en stereotypes verbroken…

NO FEAR tijdens Wereldvluchtelingendag (Den Haag)

Zaterdag 18 juni | 23:30 uur | Grote Kerk (Den Haag)

FATE viert Wereldvluchtelingendag tijdens de Nacht van de Vluchteling met een presentatie van NO FEAR in Den Haag. De bruisende voorstelling maakt deel uit van het startprogramma van de 40 km sponsormars, georganiseerd door Stichting Vluchteling in solidariteit met vluchtelingen over de hele wereld.

Voorstelling Rebel op het internationale Jardin Rouge Festival, Amsterdam

Zondag 13 maart speelt Rebel weer, een solovoorstelling van Naima Baraka. Op dit kleurrijke multidisciplinaire festival kunt u een dagticket kopen en meerdere voorstellingen bezoeken.

Tickets en reserveringen: https://jardinrouge.nl/show/rebel/

Voorstelling Rebel bij Vrouw en Vaart, Amsterdam

Woensdag 9 maart speelt Rebel weer, een solovoorstelling van Naima Baraka als afsluiting van de verhalenworkshop reeks. Dit is onderdeel van het project Nieuw West Nieuw Thuis.

Voorstelling Rebel bij Theater van Deyssel/ Frascati

Woensdag 2 maart speelt Rebel weer, een solovoorstelling van Naima Baraka. Een vrouwelijke kickbokser onthult haar verhaal en neemt ons mee langs de drijfveren en krachten van een hedendaagse vrouw. Een fysieke en ontroerende voorstelling. Meer info: https://www.frascatitheater.nl/theatervandeyssel

Bevrijdingsdag-voorstelling: NO FEAR

Donderdag 5 mei om 16.00, is de try-out van de nieuwe ZID voorstelling ‘NO FEAR’, in hulde van de vrijheid. Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tr-out-no-fear-bevrijdingsdagvoorstelling-254536003037

HISTORIA speelt bij het Plein Theater!

De succesvolle dans solo van Issam Zemmouri is nu ook te zien bij het Plein Theater, tickets via: Plein Theater Tickets  GECANCELD

Het Alfabet van Onzekere Tijden On Tour in Amsterdam Nieuw-West

Met de nieuwe voorstelling van het ZID Theater, maken we een tour door verschillende locaties, waar we workshops verhalen vertellen en cultuurpodia organiseren. Zie hier voor data en tijden en kom langs.

Vindt u het leuk om naar verhalen te luisteren of om ze zelf te vertellen? We zijn op zoek naar persoonlijke verhalen uit de buurt. Deel je verhaal.

HISTORIA tijdens TONE uitwisselingsweek!

Zondag 28 novemeber 14.00 speelt Issam Zemmouri zijn poetische solo bij ZID. Voor tickets klik hier.

Presentatie Alfabet tijdens Get2Gether 'Pak je Podium!’

Karolina Spaic presenteert donderdag 11 november ‘Het Alfabet van onzekere tijden’ tijdens een Get2Gether door Stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Aanmelding via: get2getherNW@binoq.nl

Historia @ FRINGE festival 2021!

De solo van ZID performer Issam Zemmouri gaat dit najaar in premiere bij ZID tijdens FRINGE! Bestel hier je tickets.

HERE WE ARE - THUIS

Op 6 januari 2021 om 19:00 uur presenteert ZID Theater een speciale versie van het programma Here We Are via een YouTube link.

Odyssee aan de Sloterplas

ZID Theater & Buurtwerkplaats Noorderhof presenteren tijdens 24H Nieuw West ODYSSEE aan de Sloterplas.

Odyssee - van verleden naar heden

ZID en Omma Studio Theater (Griekenland) presenteren Odyssee - van verleden naar heden tijdens We Make the City, 22 en 23 juni Amsterdam

Here We Are - Vrijheid

ZID Theater staat 13 januari om 15:30 in de ITA (Stadsschouwburg Amsterdam) met Here We Are –Vrijheid,

Koop hier je kaarten!

3x Stille Kracht

Op 2 december presenteert ZID Theater samen met Moving Arts Project en Toneelgroep Dagwerk 3x Stille Kracht, in het toneelbeeld van De Stille Kracht van Internationaal Theater Amsterdam.

Lost City tijdens Museumnacht

Lost City tijdens de Museumnacht op 3 november te zien bij het Van Eesterenmuseum.

Love Now - made in Poland

Op 30 augustus speelt ZID Theater een Poolse versie van de voorstelling Love Now  samen met twintig deelnemers, dansers, acteurs en kinderen uit Polen.

Liefde NU op het festival Vuurol

De laatste voorstelling van het ZID Theater, Liefde NU, is weer te zien. Dit keer in een openluchtversie op het Vuurol festival, 20 en 21 mei, een aantal keer per dag.

Liefde Nu

De nieuwste productie van ZID Theater over de universele kracht van liefde.

Here We Are Liefde

29 april 2017 om 13.00 uur in Stadsschouwburg Amsterdam: Here We Are Liefde

Een multidisciplinair programma van ZID Theater, waar theater, muziek, dans en bijzondere gasten de kracht van liefde in deze tijden bevragen.