Welkom op het Internationale ExploreZ Festival 2021!

Van 17 september t/m 10 oktober kunt u zich onderdompelen in een programma van vijftien voorstellingen op verschillende locaties in Amsterdam. ZID Theater produceert het festival en gebruikt haar eigen theater tevens als festivallocatie. Klik hier voor meer informatie.

Historia @ FRINGE festival 2021!

De solo van ZID performer Issam Zemmouri gaat dit najaar in premiere bij ZID tijdens FRINGE! Bestel hier je tickets.

Artikel NRC

Lees hier het artikel over de dansvoorstelling HISTORIA van Issam Zemmouri die te zien is bij Amsterdam Fringe Festival en ExploreZ festival in september 2021.

Sir Dim | Forjat El Bahja ensemble

vrijdag 17 en zaterdag 18 september | 20.00 | ZID Theater

Creatieve Expeditie voor kinderen van 9 – 12 jaar gaat weer van start!

Podiumtoppers gezocht ! Dans, theater, spoken word , muziek. Van 10 september t/m 8 oktober bij de Honingraat ,  Slotermeerlaan 103, daarna weer bij ZID Theater.  Klik hier voor meer informatie.

Creatieve Expeditie voor kinderen van 6-9 jaar gaat weer van start!

Podiumtalent gezocht ! Creatief aan de slag met dans, theater en muziek. Van 10 september t/m 8 oktober bij de Honingraat ,  Slotermeerlaan 103, daarna weer bij ZID Theater.  Klik hier voor meer informatie.

Vacature

ZID Theater zoekt fysieke spelers/dansers m/v voor incompany jaartraining. Een leertraject voor aanstormend talent om veel ervaring op te doen en wt mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen.

Lees de nieuwste blog van onze directrice Karolina Spaic

In haar laatste blog 'Theater van de toekomst - na de crisis' beschrijft Spaic hoe in tijden van een crisis kunst verandert. Ze spreekt haar hoop uit dat straks de rol van de toeschouwer anders wordt.

ZID Theater in het nieuwe boek van Sandra Trienekens

Met haar boek 'Participatieve kunst – gewoon kunst in moeilijke omstandigheden' wil Trienekens een nieuwe generatie kunstenaars inspireren

 

Creatieve Expeditie voor kinderen van 7 -12 jaar

Vanaf 8 januari 2021 begint blok 2 (januari – maart). Iedere vrijdag van 16.00 tot 17.30. Voor meer informatie en aanmelden,klik hier.

FATE 2020 – 2022

Future Academy on Tour in Europe, toegekend door Creative Europe, start in september 2020

COVID 19 veiligheids maatregelen

Hier vindt u de veiligheidsmaatregelen waarvan wij u op de hoogte willen stellen voorafgaand aan uw bezoek aan het ZID Theater.

Stageplekken 2020-2021

Theatermakers, theaterdocenten, theaterwetenschappers of dramaturgen! We hebben interessante stageplekken beschikbaar.

Karolina Spaić benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Karolina Spaić is op 24 april benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Nieuwsbrief

Vul je gegevens in en ontvang de maandelijkse ZID nieuwsbrief met nieuws over voorstellingen, trainingen en events.Creativity Training for Europe, Erasmus+ project

Op uitnodiging van de Stichting Amsterdam European Mobility doet ZID mee aan de internatioinale Erasmus+ project de Creativiteitstraining voor het Europese CT +.