Toekomst Lab 2022 – 21 t/m 26 augustus 2022

Toekomst Lab

Van 21 t/m 26 augustus organiseert ZID Theater voor jonge makers en performers het Toekomst Lab, een week vol workshops in theater, dans, improvisatie en storytelling.

Maak kennis met ZID Theater en daag jezelf uit als performer en maker. Dompel je onder in een week vol creatie, performance en training!

VOOR WIE:
Voor jonge makers en performers  die meer willen leren over theaterpresentatie, improvisatie en creatie. Je hoeft niet veel ervaring te hebben, maar je bent geïnteresseerd in jezelf verder ontwikkelen en je vindt het leuk om samen te werken. Ook voor meer ervaren makers is dit een unieke kans om te werken aan je skills en ideeën.

PROGRAMMA:
Elke workshop heeft een unieke invalshoek en discipline. We gaan aan de slag met lichaam, stem, improvisatie en storytelling. Samenwerking is hierbij een cruciaal onderdeel. Theater, dans en muziek komen aan bod, binnen een multidisciplinaire aanpak waarbij de performer centraal staat.

We werken samen toe naar een eindpresentatie op vrijdag 26 augustus.

WAAROM:
Er ontstaan nieuwe samenwerkingen en er is ruimte om ideeën voor toekomstige producties te ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om hierna deel te nemen aan de OPEN CALL voor het internationale ExploreZ Festival 2023.

Wil je een uitdaging als performers aan gaan, wil je met ZID Theater en onze werkwijze in contact komen en wil je een toffe groep mensen ontmoeten? Meld je dan nu aan!

Toekomst Lab is onderdeel Midzomer Mokum in Amsterdam.

PROGRAMMA:

Zondag 21 augustus Introductiemiddag: My Dream & Future – Waar sta ik, waar wil ik naartoe als performer? 14:00 – 17:00 uur
Maandag 22 augustus Workshop: Fysieke- en stemtraining vanuit je eigen potentie 19:00 – 21:15 uur
Dinsdag 23 augustus Workshop: De creatieve en creërende performer 19:00 – 21:15 uur
Woensdag 24 augustus Workshop: Storytelling aan de hand van het VerhalenVanger spel van ZID Theater 19:00 – 21:15 uur
Donderdag 25 augustus Workshop: Improvisatie training  19:00 – 21:15 uur
Vrijdag 26 augustus Eindpresentatie maken en uitvoeren 19:00 – 21:30 uur

De workshops worden geleid door het artistieke team van ZID Theater: performer/trainer Sebo Bakker, maker/trainer Daan Bosch en een aantal gastdocenten. Alle workshops vinden plaats in ZID Theater (Amsterdam West).

DEELNEMEN:

  • Podiumervaring gewenst
  • Aanwezig bij min. 4 workshops, incl. vrijdag 26 augustus
  • Aangeraden voor iedereen om de introductie op zondag 21 augustus bij te wonen

AANMELDINGEN: 

Meld je aan via dit formulier: https://forms.gle/JkdE1bm5vcJQSTfEA  
We laten je zo snel mogelijk weten of je mee kunt doen!

KOSTEN:

Donatie van minimaal €5 per workshop of een passe-partout voor het gehele weekprogramma voor slechts €20.

Gratis voor: CJP/Stadspas/Studentenpas/bewoners van Amsterdam West (Postcode 1050 t/m 1069) en deelnemers aan het FATE-project.

Winkelwagen
Scroll naar boven