Internationale tours en projecten

ZID Theater heeft een aanbod van projecten die geschikt zijn voor internationale tours en gastoptredens. Sinds de oprichting heeft ZID altijd internationaal geopereerd en gespeeld in Europa, Noord en Zuid Amerika, Afrika en het Midden Oosten.

De interculturele speelstijl, de universele thema’s en een gevarieerd aanbod aan activiteiten naast de voorstellingen, zoals workshops, lezingen uitwisselingen met makers en community’s, maken het mogelijk om een breed en divers publiek te bereiken.

English

FATE 2020 – 2022

Future Academy on Tour in Europe, toegekend door Creative Europe, start in september 2020

Het Internationale ExploreZ festival in oktober 2020

De 5e editie van ExploreZ festival vindt plaats in oktober met gasten uit Italië, Duitsland en Indonesië. Volg de laatste ontwikkelingen via onze website.

Go Digital - Erasmus+ project 2019 – 2021

ZID neemt deel aan het internationale project : Go Digital – digitale tools om te helpen met stressmanagement en het voorkomen van burn-outs

Choose & Dare

Een multidisciplinair, internationaal urban talents project in Amsterdam en Schwerte, Duitsland maart – mei 2020 UITGESTELD

Creativity Training for Europe, Erasmus+ project

Op uitnodiging van de Stichting Amsterdam European Mobility doet ZID mee aan de internatioinale Erasmus+ project de Creativiteitstraining voor het Europese CT +.

Odyssee – van verleden naar heden

Een internationaal theater evenement van ZID Theater (Amsterdam, Nederland) en Omma Studio Theater (Heraklion, Griekenland) dat hedendaagse actuele vraagstukken rondom migratie uitlicht.

Caravan Next

ZID Theater is trots dat het Europese project CARAVAN NEXT Feed the future: Art Moving Cities gehonoreerd is door de Europese Commissie met het programma Creative Europe voor de periode 2015-2018.