Internationaal

ZID hecht veel belang aan het internationaal werken en het uitwisselen van ervaringen en heeft in vele Europese landen, Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en Marokko, getoerd met voorstellingen, workshops gegeven en deelgenomen aan conferenties. We werken via de EU financiering Creative Europe en Erasmus+ aan verschillende projecten.

ZID was penhouder van de projecten FATE (link invoegen) (Future Academy on Tour in Europe – 2020 tot 2022) – Creative Europe) en TONE (link invoegen) (Talents of New Europe – 2020 tot 2023, Erasmus + en is nu penhouder van UCome, Erasmus+.

Op dit moment is ZID als partner betrokken bij de Europese projecten: Green E.Th.I.cS, Trees, Theatre in Palm, Our Stage en Remix Comics.

Door deel te nemen aan internationale projecten ontstaan steeds nieuwe samenwerkingsverbanden en groeit het netwerk van ZID. Dit is belangrijk voor ZID als organisatie, maar vooral ook voor alle jonge talenten die betrokken zijn bij ZID en via deze internationale projecten hun talenten kunnen ontwikkelen en zichzelf internationaal kunnen profileren.

Winkelwagen
Scroll naar boven