Verhuur theaterzaal

ZID theaterzaal is te huur

Zoek je een geschikte zaal in Amsterdam West om te repeteren voor een voorstelling, een presentatie of een workshop te geven of een bijeenkomst te organiseren? Onze lichte en ruime zaal, gelegen nabij de A10 en op loopafstand van station Sloterdijk en openbaar vervoer is daar uitstekend geschikt voor.

ZID beschikt over een multifunctionele theaterzaal, met een oppervlakte van 250 m2 die grenst aan een foyer van 70 m2. Er zijn technische voorzieningen aanwezig zoals licht, geluid, projectie, dansvloer en spiegels. In de zaal kunnen maximum 100 bezoekers plaatsnemen in flexibele opzet.
 

Incidentele verhuur

Zoek je een ruimte om te repeteren voor een dans- of theatervoorstelling?
Wil je een training of workshop geven en zoek je een ruimte die je een korte periode één of meer dagen of dagdelen kan huren?
Wil je een lezing of bijeenkomst organiseren?
Afhankelijk van de ruimte die je nodig hebt kun je de zaal, de foyer of beide huren voor de door jou gewenste periode. Aanvullend kunnen technische diensten worden geleverd. Neem contact op met verhuur@zidtheater.nl voor de mogelijkheden.
 

Structurele verhuur

Zoek je een ruimte die je voor langere periode kunt gebruiken?
Wil je graag een voordelige flexibele werkplek huren voor 1 of meer dagen per week? Zoek je een ruimte waar je 1-2 keer per week kan vergaderen of een cursus kan geven?
Of ben je op zoek naar een vaste repetitieruimte?
In overleg kunnen we bekijken hoe we tegemoet kunnen komen aan jouw wensen. Neem contact op met verhuur@zidtheater.nl
 

Prijs

Prijs is bij ons in overleg.

Lees hier meer over de  technische faciliteiten

Wij zien je graag in onze zaal!

Winkelwagen
Scroll naar boven