Help ZID Theater bij de realisatie van een inspirerend methodologieboek!

Afgelopen week heeft ZID Theater officieel de crowdfunding campagne gelanceerd op het platform van voordekunst voor de realisatie van´Theater aanpak voor het hier en nu’ – een praktisch handboek met waardevolle kennis, ervaringen en tools ontwikkeld door ZID. Boordevol inspiratie, praktische handvatten en inzichtvolle verhalen!

Onze passie omzetten in een methodologie boek is een enorme eer. Het realiseren hiervan vraagt echter niet alleen veel tijd, passie, aandacht en liefde, maar ook de nodige financiële steun. Hiervoor hebben wij jou hulp hard nodig!

Help je ons mee? Alle beetjes helpen!

Er zijn verschillende bedragen waarmee je ZID kunt steunen in de realisatie van het boek, met geweldige acties daarvoor in de plaats. Zo ontvang je bij een donatie van 40,- of meer een gedrukte versie van het boek, en een uitnodiging voor de feestelijke boekrelease! Bij een donatie van 500,- of meer biedt ZID daarnaast ook een op maat gemaakte workshop/coaching/consultatiesessie van 2 uur! Wil je het project steunen zonder tegenprestatie kan dit natuurlijk ook al vanaf 10 euro!

Dit waren slechts voorbeelden, klik hier voor de officiële pagina en lees meer over de inhoud van het boek, en de verschillende acties. Wellicht zit er iets tussen dat je enthousiast maakt!

Wij zijn jullie dankbaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven