Internationale theater trainingsweek, TONE – 21 – 28 november bij ZID Theater

Als onderdeel van het internationale project TONE – Talents of New Europe, ondersteund door Erasmus+, zijn we verheugd om professionals en deelnemers van vier verschillende landen bij het ZID Theater in Amsterdam te ontvangen. De vertegenwoordigers van Nordisk Teaterlaboratorium – ODIN Teatret, (Denemarken,) COREP- Social Community Theatre (Italie), Integra (Spanje), Residui Teatro, (Spanje) en ZID Theater (Nederland), die leider van het project is, organiseert een intensive trainingsweek, waarin werkmethodes worden uitgewisseld.

Er worden verschillende trainingsactiviteiten, workshops, masterclasses georganiseerd en we zullen samen ontdekken wat de beste werkmethodes zijn. De partners zullen toewerken naar de ontwikkeling van een trainingshandboek, die trainingsmateriaal zal bevatten en waardevolle inzichten voor docenten, trainers en theaterprofessionals. Het handboek is de intellectuele output van het project en meer resultaten van de uitwisseling zullen in een later stadium volgen.
Een website die specifiek aan dit project gewijd is, zal binnenkort worden gelanceerd!
Tone Talents of New Europe – richt zich op bruggen bouwen tussen vluchtelingen en migranten die willen werken in de culturele sector en de culturele organisaties in vier landen. Het doel is om gelijke kansen te creëren voor ieder in de Europese culturele sector.
ZID is de coördinator van het project dat toegekend werd door het Erasmus+ programma en samen met de internationale partners en professionals wordt er gewerkt aan verschillende intellectuele outputs en producten en diensten.

Winkelwagen
Scroll naar boven