Toekomstlab – 15 t/m 22 augustus 2021

foto toekomstlab

Foto: ZID Theater – Het Alfabet van onzekere tijden, door M. Morales

ZID Theater opent haar deuren voor jonge makers die nieuwsgierig zijn naar onze werkwijze met een Toekomstlab.

Maak kennis met ZID Theater en daag jezelf uit als performer! Gedurende een dynamische week vol workshops, werken we gezamenlijk toe naar een openbare presentatie op zondag 22 augustus. We gaan aan de slag met lichaam, stem, improvisatie en creatief project design. Samenwerking is hierbinnen een belangrijk onderdeel. Theater, dans en muziek komen aan bod binnen de multidisciplinaire aanpak, waarbij de performer centraal staat.

Dompel jezelf onder in een week lang creatie, performance en training!

Deelnemen

Deze week is voor makers die nog onbekend zijn met het werk van ZID, jonge mensen die een uitdaging aan willen gaan en performers die al bij ZID betrokken zijn. Dit programma staat in het teken van kennismaking en het onderzoeken van toekomstige samenwerking.

Aanmelden kan door te mailen naar info@zidtheater.nl.
Vermeld kort je achtergrond en ervaring, op basis daarvan beslissen of je mee kan doen.

Programma

Deelnemers kunnen meedoen aan losse workshops, óf het hele weekprogramma volgen.
– Minimaal 3 workshops per persoon.
– Voor deelname aan de presentatie is het verplicht aanwezig te zijn op zaterdag 21 augustus.
– Introductie op zondag 15 augustus wordt iedereen aangeraden.

Workshops worden gegeven door het artistieke team van ZID Theater: regisseur & artistiek directeur Karolina Spaić, perfomer & trainer Sebo Bakker en performer & docent Naima Baraka.

ZID Theater

ZID Theater – City Arts & Performance Center is een culturele organisatie, gevestigd op de grens van Amsterdam West en Nieuw-West. Samen met makers, urban talent en ons eigen artistieke team realiseren we voorstellingen, trainingen, bijzondere projecten én het jaarlijkse ExploreZ festival (23-09-21/10-10-21)!

Het werk van ZID is diepgeworteld in de dynamiek van de grote stad. ZID werkt echter niet alleen stedelijk, maar ook landelijk en internationaal.

Het Toekomstlab is onderdeel van het internationale meerjarige programma: TONE – Talents of New Europe – gefinancierd door Erasmus+ en Midzomer Mokum in Amsterdam.

Winkelwagen
Scroll naar boven