ExploreZ 2020 – Een festival in tijden van corona

Issam

Het Internationale ExploreZ festival 2020 (5-25 oktober) is officieel ten einde gekomen en onze liefde voor theater heeft zich tijdens deze editie echt bewezen! Hoewel de corona-restricties overal werden aangescherpt, deden we ons best om veilige en innovatieve manieren te vinden om door te gaan. Een cruciaal onderdeel in deze onzekere tijden. Vol met onderzoek, experimenten en innovatieve concepten, was het festival meer dan geslaagd. Sommige optredens gingen zoals gepland door met een beperkt offline publiek, terwijl andere volledig online gingen.

Hier kunt u verschillend materiaal vinden van ExploreZ 2020 – een festival in tijden van corona.

Lees uitgebreid over hoe we het festival hebben doorgezet, ondanks alles, in de persoonlijke blog van onze directeur en artistiek leider Karolina Spaiç.

Herbeleef het festival via de korte aftermovie van Rodolfo Vejar,
Of herbeleef het festival via een foto-montage van de optredens.

Benieuwd wat er in de media is verschenen over het festival? Op de pagina ‘in de media’ kunt een selectie van de artikelen terug vinden.

Hier kunt u het Programmaboekje ExploreZ 2020 vinden.

We hopen dat ExploreZ 2021, dat van 17 mei tot 6 juni plaats gaat vinden en heel anders uit gaat zien!

Met dank aan alle medewerkers, makers, vrijwilligers, partners en het publiek. Zonder jullie inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen was ExploreZ 2020 er niet geweest.

Op naar 2021!

Winkelwagen
Scroll naar boven