Creativity Training for Europe, Erasmus+ project

 

ZID Theater neemt deel aan Erasmus+ project : Creativity Training for Europe

Voor meer informatie zie: https://creativitytrainingproject.netsons.org/nl/home-3/

Op uitnodiging van de Stichting Amsterdam European Mobility doet ZID mee aan de internatioinale Erasmus+ project de Creativiteitstraining voor het Europese CT +.
Dit project is gericht op vakbekwame ondernemers met creatief talent, die vaak geen diploma op zak hebben of professionele trainingen gevolgd hebben, en focust op het gebruik van hun talent en professionele groei in de huidige markt. ZID is gevraagd om een eigen werk methodiek te introduceren bij de deelnemers.

Het doel van de training is om een praktisch hulpmiddel te ontwikkelen om onder creatieve ondernemers – zzp’ers – werkloosheid te verminderen, effectieve strategieën aan te bieden voor de ontwikkeling van relevante en hoogwaardige vaardigheden en competenties, ondernemerschapsonderwijs en sociaal ondernemerschap onder mensen te bevorderen, en evenwichtsverschillen tussen mannen en vrouwen in een creatieve werkomgeving te herstellen.

Dit wordt ondermeer gedaan door te focussen op het verbeteren van ondernemersvaardigheden en het benadrukken van ieders creatieve talent.

De training levert digitale bronnen waar de deelnemers in heel Europa gebruik van kunnen maken om hun creatieve competenties te versterken. Daarnaast is er een online community wat als steunpunt dient voor deelnemers om ervaringen en activiteiten uit te wisselen, hun eigen projecten uit te voeren, hun werk en vaardigheden aan te bieden en hun professionele aanbod dichter bij de behoeften en kansen van de markt brengen.

Dit project biedt mogelijkheden voor mensen zonder officiële opleiding om hun horizon uit te bereiden en Europa als speelplek te gebruiken, met creativiteit als speerpunt.

De eerste bijeenkomst en presentaties vinden plaats in Nicosia, Cyprus van 6 tot en met 12 mei. ZID wordt vertegenwoordigd door Daan Bosch, Theatermaker, Naima Baraka, Actrice en Karolina Spaic, Directeur.

 

De internationale partners zijn:

Postal 3, Vigo – Spanje, www.postal3.es
Stichting Amsterdam European Mobility, Amsterdam – Nederland www.adammob.com
Lancaster & Morecambe College, Lacaster – UK, www.lmc.ac.uk
EURO-NET, Potenza – Italie, www.synergy-net.info
Emphasys, Nicosia – Cyprus, www.emphasyscentre.com

 

Winkelwagen
Scroll naar boven