Buurtcommunities #27 – Vrouwen aan het Roer

Buurtcommunities #27 – Vrouwen aan het Roer
4 maart 2019 | 20:00 - 22:00
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

Verschillende generaties vrouwen over vrouwelijk leiderschap.

In het kader van buurtcommunities #27, een samenwerking van de Indische Buurt Communities, ZID Theater, KrachtinNL, Movisie en Pakhuis de Zwijger wordt er in de week van Internationale Vrouwendag met verschillende generaties vrouwen gesprekken gevoerd over vrouwelijk leiderschap in de stad, buurt en het eigen leven. Wat is vrouwelijk leiderschap eigenlijk? Wat betekent het voor jou? Wat kunnen vrouwen van verschillende generaties van elkaar leren en hoe kunnen zij elkaar verder helpen?

Wat gaan we doen?
We beginnen de avond met een aantal inspirerende vrouwen en initiatieven waarin de empowerment van vrouwen centraal staat. Vrouwen van het ZID ensemble zullen eveneens een presentatie geven.

Tafelgesprekken
Na een uur van inspiratie, gaan we in kleinere groepen in gesprek over vrouwelijk leiderschap. Wat is dat eigenlijk? Hoe doe jij het? Wat is jouw springplank en wat zijn je belemmeringen? Wat heb je nodig? Wat kunnen de verschillende generaties vrouwen van elkaar leren? Het publiek gaat naar huis met een aantal tips & tricks.

Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179. 1019 HC Amsterdam
Meer informatie en aanmelden: https://dezwijger.nl/programma/vrouwen-aan-het-roer
Winkelwagen
Scroll naar boven