FATE #3 One stage, many stories

FATE #3 One stage, many stories
Fotograaf: Dana Zdero
21 december 2023 | 20:00 - 22:00
ZID Theater
Roos van Dekamaweg1 Amsterdam

Met trots nodigen we u uit voor de presentaties van de deelnemers van het FATE #3 programma. Dit zijn korte stukken die tijdens het programma gemaakt zijn, om de eigen artistieke kwaliteit van de deelnemers te laten zien.

Dit is de derde generatie deelnemers van het programma FATE, dat ZID Theater sinds 2020 organiseert. ZID zet zich middels dit programma actief in voor nieuwkomers en statushouders met een talentontwikkelingstraject, dat deze nieuwkomers helpt deel te nemen aan de cultuursector in Nederland en Europa.

ZID zet zich actief in voor de nieuwe makers, met een vluchtverleden en migratie achtergrond, en bevordert hun deelname aan de cultuursector in Nederland en Europa.
Na de presentaties kunnen de toeschouwers in gesprek gaan met de deelnemers. Werk je in kunst en cultuur, of in de maatschappelijke sector en wil je kennismaken met deze talenten? Of heb je ideeën voor een eventuele samenwerking met de deelnemers? Meld je dan aan, en kom langs!

Voor vragen kunt u contact opnemen met: sebo@zidtheater.nl
Aanmelden en meer informatie via email: pr@zidtheater.nl

Lees hier het PERSBERICHT.

Credits:
Deelnemers: Niger Sultana Mimi (Bangladesh), Derya Gunduz (Turkije), Tayyip Saritas (Nederland), Dora Candelaria Draghi (Argentinië), Sofia Popova (Oekraïne), Muharrem Keskin (Turkije), Yousef Al Mahmoud (Syrië), Halina Mihutskaya-Tsikhamirava (Belarus), Bexley Mellish (Libanon), Melody Fu (Taiwan), Olga Vladimirovna (Rusland), Cesar Figueiredo (Brazilië), Antonio Iosko (Italië), Mazen Sheikh Mousa (Syrië), Noor Vermeulen (Nederland), Anastasia Vynokurova (Oekraïne).

Coaches van het ZID team: Daan Bosch, Sebo Bakker, Karolina Spaic, Susanne Hazen
Met steun van: AFK – Amsterdams Fonds voor de Kunst, FCP – Fonds voor Cultuurparticipatie & Creative Europe.Winkelwagen
Scroll naar boven