FATE – Performances + advanced screening THE STORY WON’T DIE | aanmelden verplicht.

FATE – Performances + advanced screening THE STORY WON’T DIE | aanmelden verplicht.
20 november 2021 | 18:00 - 21:00

In het teken van FATE vindt er een bijzondere screening van dedocumentaire THE STORY WON’T DIE, met aaneensluitend Syrische proeverij en performances door verschillende FATE-deelnemers.
THE STORY WON’T DIE is een documentaire door David Henry Gerson, over gevluchte Syrische kunstenaars. Bboy TheShadow, danser en FATE-deelnemer, zet zijn talent in om positief te blijven en een nieuwe toekomst voor zijn familie op te bouwen.Samen met andere creatieve vluchtelingen van Syrische afkomst – een post-rock muzikant, rapper en beeldend kunstenaars – gebruiken zij hun kunst als middel tot overleving en overkoming. Een verhaal over de strijd voor vrede, rechtvaardigheid en vrijheid van expressie.
FATE is een internationaal project dat zich richt op het verbeteren van kansen voor creatieve nieuwkomers (vluchtelingen en immigranten) binnen de culturele sector. Het afgelopen jaar heeft de groep deelnemers trainingen gevolgd bij ZID Theater, en momenteel ontwikkelen ze hun eigen theaterproductie ‘Ik verloor mijn Angst’.
Deze avond is een samenwerking met TheShadow, in hulde van kunstenaars in ballingschap en de kracht van creatieve expressie in moeilijke tijden.
RESERVEER:
https://www.eventbrite.nl/e/an-amsterdam-advanced-screening-of-the-story-wont-die-live-performances-tickets-206292224597
18:00 Inloop
18:30 Screening THE STORY WON’T DIE
20:00 Q&A + LIVE PERFORMANCES door verschillende FATE deelnemers
*Syrische proeverij*
Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/an-amsterdam-advanced-screening-of-the-story-wont-die-live-performances-tickets-206292224597.
Winkelwagen
Scroll naar boven