FATE – Preview en Syrische avond, locatie: ZID Theater, aanmelden verplicht

FATE – Preview en Syrische avond, locatie: ZID Theater, aanmelden verplicht
18 december 2021 | 15:30 - 16:30
ZID Theater

Zaterdag 18 december om 17.00 uur presenteert FATE een previewvan hun voorstelling Ik verloor mijn angst. Dit wordt opgevolgd door een Syrische avond met hapjes, muziek en verhalen.
FATE is een groep jonge talenten uit verschillende landen, die meedoen aan een internationaal trainingsprogramma bij het ZID Theater. Dit jaar ontwikkelen zij samen met hetartistieke team van ZID hun eigen theaterproductie.
De voorstelling
Ik verloor mijn angst… is een interdisciplinaire voorstelling die bevraagt wat angst is en wat er gebeurt als we de angst die wij voelen overwinnen. Vanuit theater, dans, muziek en geanimeerde projecties volgen we verschillende spelers die het publiek meenemen in levendige verhalen van een nieuwegeneratie.
We zien jongeren die niet passen in de kaders waar de samenleving ze in dwingt. Binnen deze voorstelling komen hun verschillende verhalen en perspectieven op angst samen tot in een muzikale, energieke en emotionele montage.
Gratis entree. Aanmelden via: info@zidtheater.nl
Dit evenement vindt plaats in het kader van de open dag van Broedplaats BOUW.
Artistiek team
Regie: Daan Bosch
Artistieke coördinatie: Sebo Bakker
Spelers: Abdulkadir Tufan, Alan Hasan, Andrina Omar, Bboy TheShadow, Issam Zemmouri, Nivin Baranbo, Odai Alhayek , Semere Welday, Talal Nashawi, William Simonyan, Zaher Hamzel
Winkelwagen
Scroll naar boven