FATE#3 Presentaties bij ZID

FATE#3 Presentaties bij ZID
30 november 2023 | 20:00 - 22:00
ZID Theater

Met trots nodigen we u uit voor de presentaties van de deelnemers van het FATE #3 programma. Dit is de derde generatie deelnemers van het programma FATE, dat ZID Theater sinds 2020 organiseert. ZID zet zich middels dit programma actief in voor nieuwkomers en statushouders met een talentontwikkelingstraject, dat deze nieuwkomers helpt deel te nemen aan de cultuursector in Nederland en Europa.
ZID zet zich actief in voor de nieuwe makers, met een vluchtverleden en migratie achtergrond, en bevordert hun deelname aan de cultuursector in Nederland en Europa. Makers uit Nederland, Syrië, Oekraïne, Turkije, Argentinië, Bangladesh, Brazilië, Rusland, Wit- Rusland, Italië presenteren hun talenten en dromen tijdens:

De deelnemers introduceren zichzelf aan de hand van korte presentaties. Ze vertellen over de stappen die zij tot nu toe hebben genomen, hun ervaringen en wat hun droom voor de toekomst is.

Na de presentatie kunnen de toeschouwers in gesprek gaan met de deelnemers. Werk je in kunst en cultuur, of in de maatschappelijke sector en wil je kennismaken met deze talenten? Of heb je ideeën voor een eventuele samenwerking met de deelnemers? Meld je dan aan, en kom langs!

Aanmelden en meer informatie via email: pr@zidtheater.nl
Winkelwagen
Scroll naar boven