HERE WE ARE 2020 – THUIS

HERE WE ARE 2020 – THUIS
6 januari 2021 | 19:00 - 20:00
International Theatre Amsterdam / Stadsschouwburg Amsterdam

6 januari 2021 om 19.00 uur, presenteert ZID Theater een bijzondere versie van het Here We Are programma. In plaats van live te spelen, is het programma in de Grote Zaal van ITA- International Theatre Amsterdam / Stadsschouwburg Amsterdam opgenomen. Het programma en nagesprek is online te zien via een YouTube link. De link wordt hier, en op social media, geplaatst in aanloop naar woensdagavond, en zal om 19.00 stipt open gaan!
Na de uitzending organiseren we een internationaal nagesprek via ZOOM, met de makers uit Nederland, Italië, Servië, Spanje en Marokko. Hierin bespreken we o.a. hoe we verder zullen gaan in 2021 met de podiumkunsten. Dit nagesprek is open voor iedereen die het interessant vindt om samen te reflecteren op de video, het afgelopen jaar en nieuwe mogelijkheden. Wil je hieraan meedoen, laat het ons weten via: info@zidtheater.nl

We presenteren een aantal scènes uit de nieuwe voorstelling van het ZID Theater, ‘ABC Game’, Regie en concept: Karolina Spaić, Dramaturgie: Thomas Leijen, Performers: Sebo Bakker, Daan Bosch, Ista Bagus Putranto, ClaribelRodriguez, Jos Daamen, Lara Bakker, Naïma Baraka, Issam Zemmouri , Regie assistentie en productie: Lot Wuisman. Ook laten we solo optredens zien van: Joop Oonk, Christian Guerematchi, Lara Bakker, Branko Mirković, Naima Baraka, Issam Zemmouri en Carita Dos Santos Leal. Moderator Fabiola Veerman gaat in gesprek met Christian Guerematchi, Karolina Spaić en Joop Oonk over de toekomst van de podiumkunsten. Video is gemaakt door Rodolfo Vejar en Marko Korać.
Winkelwagen
Scroll naar boven