HISTORIA solo @ TONE workshopweek | aanmelden verplicht

HISTORIA solo @ TONE workshopweek | aanmelden verplicht
28 november 2021 | 14:00 - 15:00
ZID Theater

HISTORIA gemist tijdens het ExploreZ Festival? Grijp je kans en kom de poëtische danssolo van Issam Zemmouri meemaken op zondag 28 november tijdens de TONE uitwisseling!
In zijn solo combineert choreograaf en danser Issam Zemmouri hedendaagse dans, fysieke expressie en beeldende poëzie. HISTORIA is een reis die zich uitstrekt over de Middellandse Zee tussen verschillende culturen, talen en beschavingen. We worden meegenomen in een persoonlijke zoektocht naar bevrijding, langs verleden, heden en toekomst. Hierin speelt een eeuwige worsteling tussen de materiële en spirituele wereld plaats.
In het teken van TONE – Talents of New Europe – organiseert ZID Theater een week lange trainings-uitwisseling met onze internationale partners Social Community Theatre Centre (Italië), Integra (Spanje), Odin Teatret (Denemarken) en Residui Teatro (Spanje). TONE heeft als doel om een verbinding tot stand te brengen tussen creatieve nieuwkomers (immigranten en vluchtelingen), Europese burgers en culturele en maatschappelijke organisaties. De week vol workshops wordt afgesloten met de feestelijke performance van HISTORIA, die openbaar toegankelijk is.
Tickets via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-historia-zid-theater-tijdens-tone-209720939977

Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-historia-zid-theater-tijdens-tone-209720939977.
Winkelwagen
Scroll naar boven