Internationale FATE meeting in Spanje, Locatie: Sevilla, besloten.

Internationale FATE meeting in Spanje, Locatie: Sevilla, besloten.
2 juli 2021 | 10:00 - 18:00

Sevilla, Spanje

Eindelijk, na lang uitstellen, vindt er een live meeting plaats in het prachtige Sevilla, met de partners van het FATE-project: Atalaya TNT uit Spanje, SCT uit Italië, Studio7 uit Duitsland en DAH Theater uit Servië. FATE – Future Academy on Tour in Europe, biedt creatieve vluchtelingen en migranten kansen binnen de culturele sector in Europa.
ZID Theater en de andere partners, gaan op bezoek bij Atalaya TNT om naar de presentatie van een training te kijken die zij afgelopen half jaar hebben gegeven aan de grote groep Spaanse deelnemers. Verder gaan we in gesprek over de voortzetting van het project in het komende jaar. Het afgelopen halfjaar hebben zowel Atalaya TNT en ZID Theater deelnemers getraind. Tijdensdeze eerste live uitwisseling gaan we onze ‘best practices’ delen, om zode eerste stappen te zetten richting een gezamenlijk handboek en Europesemethodiek. Hierbinnen worden we ondersteund en begeleid door de Universiteit van Turino, die de methodiek zal uitschrijven. Verder zullen DAH Theater en Studio 7 hun expertise overdragen aan de deelnemers uit Nederland en Spanje, zodat ook deze kennis uiteindelijk mee wordt genomen.
Tegelijkertijd is deze bijeenkomst de kick-off van de nieuwe website: https://www.fate-europe.eu Hoewel de website nog in opbouw is, kunnen individuen en organisaties zich wel al hierop inschrijven. De site is voor mensen en organisaties die betrokken willen zijn in de kunst en cultuursector, gerelateerd aan nieuwkomers
Winkelwagen
Scroll naar boven