IthakaZa – Legacy

IthakaZa – Legacy
18 oktober 2019 | 20:00 - 21:30
ZID Theater

Vandaag vindt er wederom een IthakaZa plaats bij het ZID theater in Amsterdam. IthakaZa betekent thuis en plaza betekent plein. Samen staan ze voor een huis waar de ontmoeting plaats vindt. Het is een maandelijks cultureel podium waar de sfeer en de ontmoeting tussen makers en het publiek centraal staat.

Maak ik het testament op van mijn jeugd Niet dat ik geld of goed heb weg te geven Voor slimme jongen heb ik nooit gedeugd Maar ik heb nog wel wat mooie idealen Goed van snit hoewel ze uit de mode zijn Wie ze hebben wil die mag ze komen halen Vooral jonge mensen vinden ze nog fijn
Boudewijn de Groot

 

Vandaag staat de IthakaZa in het teken van nalatenschap met de vraag wat laat jij na of wat zou je na willen laten na 22 of 52 of 62 jaar …….? U bent van harte welkom. Neem een voorwerp mee (let op: dit ontvang je niet meer terug) met een geschiedenis (fietsbel, koekblik, oude voetbal, fotolijstje e.d.). Het voorwerp zal gebruikt worden tijdens een performance.  Laten we samen een nieuwe herinnering maken en iets tastbaars achter laten.

Entree – neem een lekker hapje mee.
Winkelwagen
Scroll naar boven