Karolina Spaić, op het International Frauen* Theaterfestival in Frankfurt Am Main, Duitsland

Karolina Spaić, op het International Frauen* Theaterfestival in Frankfurt Am Main, Duitsland
20 september 2023 | 10:00 - 13:00

Karolina Spaic, directeur van ZID Theater is uitgenodigd op het International Frauen* Festvial in Frankfurt aan Main van 18 t/m 24 september met het thema: Feminism (inter) generational. Dit zevendaagse festival met theater, beeldende kunst, workshops, muziek en gesprekken brengt(inter)nationale makers uit o.a. Duitsland, India, Spanje, Engeland, Denemarken, Duitsland, Brazilië en Nederland samen.
Karolina gaat weer de succesvolle tweedaagse workshop geven: Maken van een Solo Performance –van persoonlijk naar universeel dat ze onlangs op het Internationaal Festival voor Human Rights in Belgrado, Servië heeft gegeven.
Een workshop speciaal gemaakt om makers op weg te helpen om een solovoorstelling in verschillende disciplines te maken, waarbij je duidelijk werkt vanuit een eigen vraagstuk en keuzes. Op 19 en 20 september van 10.00 tot 13.00 uur.
Karolina neemt ook deel aan verschillende rondetafelgesprekken en een symposium. Ook speelt de solovoorstelling van Naima Baraka Rebel, een productievan het ZID Theater en geregisseerd door Karolina Spaić op het festival,woensdag 20 september om 20.00 uur.
Dit bijzondere festival vindt voor de 7e keer plaats en wordt georganiseerd door Protagon International Performing Arts en curator Barbara Luci Carvalho. Zie ook:  https://iftf-frankfurt.com/programm-workshops/
Winkelwagen
Scroll naar boven