NO FEAR | ZID Theater | locatie: Grote Kerk, Den Haag

NO FEAR | ZID Theater | locatie: Grote Kerk, Den Haag
18 juni 2022 - 19 juni 2022 | 23:30 - 01:00
Grote Kerk
Den Haag

Op 18 juni vieren we samen met Stichting Vluchteling Wereldvluchtelingendag tijdens de jaarlijkse Nacht van de Vluchteling, met een optreden door de FATE groep in Den Haag. De performers presenteren zichzelf en scènes van ‘NO FEAR’ tijdens het startprogramma van de 40 km lange sponsormars, georganiseerd in solidariteit met vluchtelingen over de hele wereld.
NO FEAR is een levendige en beeldende voorstelling over het najagen van je dromen, gemaakt door deelnemers aan het FATE-project in Nederland. Elf jonge performers, met roots in zes verschillende landen, bouwen aan hun toekomst in een nieuw land. Persoonlijke motivatie, levensenergie en een veelzijdige speelstijl, nemen het publiek mee op deze indrukwekkende reis.
NO FEAR is de eindvoorstelling van FATE, het internationale trainingsprogramma ondersteund door Creative Europe/EU en geproduceerd door ZID Theater. FATE – Future Academy on Tour in Europe – biedt kansen aan creatieve nieuwkomers – vluchtelingen en migranten – binnen de culturele sector van Europa. Statushouders met professionele ervaring en ambitie in de podiumkunsten worden gedurende twee jaar begeleid, resulterend in een theaterproductie. Dit uitdagende traject, gericht op het bieden van kansen aan een nieuwe generatie Europese burgers, wordt uitgevoerd in samenwerking met Atalya/TNT (Spanje), Social Community Theatre (Italië), DAH Teatar (Servië) en Studio 7 (Duitsland).
Kijk voor meer informatie op de website van de Nacht van de vluchteling of FATE.
Winkelwagen
Scroll naar boven