NO FEAR | ZID Theater | locatie: ZID Theater, Amsterdam

NO FEAR | ZID Theater | locatie: ZID Theater, Amsterdam
23 november 2022 | 13:30 - 15:00
ZID Theater

NO FEAR speelt weer bij ZID Theater, ditmaal speciaal voor destudenten van het ROC van Amsterdam. De elf FATE-deelnemers spelen maar liefst twee keer hun bruisende voorstelling over het nastreven van je toekomstdromen in een nieuw land.
NO FEAR is een levendige en beeldende voorstelling over het najagen van je dromen, gemaakt door deelnemers aan het FATE-project in Nederland. Elf jonge performers, met roots in zes verschillende landen, bouwen aan hun toekomst in een nieuw land. Persoonlijke motivatie, levensenergie en een veelzijdige speelstijl, nemen het publiek mee op deze indrukwekkende reis.
NO FEAR is de eindvoorstelling van FATE, het internationale trainingsprogramma ondersteund door Creative Europe/EU en geproduceerd door ZID Theater. FATE – Future Academy on Tour in Europe – biedt kansen aan creatieve nieuwkomers – vluchtelingen en migranten – binnen de culturele sector van Europa. Statushouders met professionele ervaring en ambitie in de podiumkunsten worden gedurende twee jaar begeleid, resulterend in een theaterproductie. Dit uitdagende traject, gericht op het bieden van kansen aan een nieuwe generatie Europese burgers, wordt uitgevoerd in samenwerking met Atalya/TNT (Spanje), Social Community Theatre (Italië), DAH Teatar (Servië) en Studio 7 (Duitsland).
Meer informatie FATE: www.fate-europe.eu
Winkelwagen
Scroll naar boven