Online vrijheidspodium, aanmelden verplicht

Online vrijheidspodium, aanmelden verplicht
5 mei 2021 | 19:00 - 20:30
Online

5 Mei organiseert ZID Theater een ONLINE, interactief programma– met de Vrijheidssoep van het Amsterdamse 4-5 mei comité. Terwijl de kijkers hun eigen vrijheidssoep bereiden, laat het ZID Theater diverse performances zien van verschillende kunstdisciplines en mensen. Het bindmiddeltussen alle korte acts is het thema vrijheid. Zet je kom maar vast klaar!
Programma
Als je wilt meekijken kun je je aanmelden, en ontvang je vervolgens het soeprecept en een link naar het online event. Op 5 mei kun jedan je eigen soep eten, terwijl je inlogt op ZOOM voor de voorstelling. Het programma bestaat uit ongeveer 15 korte performances van verschillendekunstdisciplines. Vaste ZID-acteurs zullen wat voordragen en er komen verschillende bijdragen van de FATE-deelnemers en buurtbewoners. Als kijker word je ook uitgenodigd iets bij te dragen of een reactie te geven.
Meedoen
In hulde van Bevrijdingsdag creëren we een open-podium, iedereen is vrij om hun bijdrage te leveren rondom het thema Vrijheid met een korte act (3 minuten).
Meld je aan bij info@zidtheater.nl. Vermeld: naam, contactgegevens, discipline en titel van je act.

Dit project is een onderdeel van ons jaarprogramma Hoop. We reflecteren op de huidige situatie en creëren nieuwe vormen.

Kijken
Volg het hier.
Winkelwagen
Scroll naar boven