Re-Dreams en IthakaZa @ ZID Theater tijdens Winter Bouw Open

Re-Dreams en IthakaZa @ ZID Theater tijdens Winter Bouw Open
10 december 2022 | 16:00 - 21:00
De Bouwput / Broedplaats Bouw
Ferdinand Huyckstraat 74, Amsterdam

Op zaterdag 10 december vanaf 16.00 tot 21:00 uur vindt WinterBouw Open plaats. De kunstenaars van Broedplaats Bouw stellen hun ateliers open voor publiek en ZID Theater is natuurlijk ook van de partij!
Van 17.00 tot 18.00 uur is de locatievoorstelling Re-Dreams te zien, een locatievoorstelling die de relatie tussen droom en werkelijkheid bevraagt. Spelers nemen de bezoekers mee op een gezamenlijke reis door onontdekte droomlandschappen. Het lijkt alsof er geen logica zit tussen de gebeurtenissen en toch zijn ze allemaal met elkaar verbonden. De bezoekers lopen door een landschap van installaties, onverwachte performances, soundscapes en video’s. Dromen over de liefde, passie, angst en de zoektocht naar een eigen plek in de wereld zijn met elkaar verweven. Wees welkom bij de voorstelling Re-Dreams om 17:00 uur, de entree is gratis!
Na de voorstelling is er IthakaZa in ZID Theater, een dynamisch open podium voor nieuw en experimenteel werk. Van dans, theater, spoken word, poëzie, muziek tot cross-overs. IthakaZa begint om 18:30 uur, dit is gratis toegankelijk, maar neem een hapje mee om te delen!
Programma:
16:00 uur   Winter Bouw Open
17:00 uur   Voorstelling Re-Dreams
18:15 uur   Inloop IthakaZa (open podium met hapjes)
18:30 uur   Ithakaza (open podium met hapjes)
19:30 uur  Take a Trip (open podium voor professionele dansers door Triplet Studio)
21:15 uur   Nagesprek/borrel in foyer
22:00 uur   Einde
Wil je je podiumtalent tonen tijdens het open podium, meld je dan aan door een e-mail testuren naar organisatie@zidtheater.nl
Wil je verzekerd zijn van een plekbij Re–Dreams, meld dan hier aan dat je komt en we houden een plekje voor je vrij!
Lokatie:
De Bouwput / Broedplaats Bouw – Ferdinand Huyckstraat 74 – Amsterdam.
De ingang van ZID is om de hoek van het gebouw: De Roos van Decamaweg 1.
Credits Re-Dreams:
Concept & regie: Karolina Spaić | Co-creatie & performers: o.a. Sebo Bakker, Claribel Castillo Rodriquez, Daan Bosch, Issam Zemmouri, Ista Putranto, Joske Daamen, Naïma Baraka, Kim Herman, Nivin Baranbo en Eline Ghasemi | Dramaturgie: Tomas Leijen | Video: Rodolfo Vejer | Visueel concept en uitvoering: Liza Anesti | Technische advies en begeleiding: Mirko Lazovic | Productie: Kasper Stern | Foto: Maria Morales

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door:
Winkelwagen
Scroll naar boven