Rebel speelt in Amersfoort

Rebel speelt in Amersfoort
5 februari 2023 | 15:30 - 17:30
Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8 | 3811 ND | Amersfoort

In het kader van de expositie ‘Onbereikbare Liefde’ van 033 Foto Stad speelt Naïma Baraka haar solovoorstelling Rebel in de kunsthal Rietveldpaviljoen in Amersfoort.
Rebel is een solovoorstelling van Naïma Baraka over een vrouw die meerdere kanten van zichzelf laat zien. Is zij een vechter, een diva of een dromer? Of is zij dat alles in een? Een vrouwelijke kickbokser onthult haar verhaal en neemt ons mee langs de drijfveren en krachten van een hedendaagse vrouw.
Credits: Performance en tekst: Naïma Baraka; Regie: Karolina Spaić.
De voorstelling kost slechts €5! De voorstelling is onderdeel van de Finissage, een afwisselend programma waarmee de bijzondere expositie ‘Onbereikbare Liefde’ wordt afgesloten. Mensen kunnen een entreekaartje kopen voor €5 en zowel de voorstelling Rebel bijwonen, alsook het liedjesprogramma van Twan en Ruud. Twan Vet en Luuk Ransijn treden die middag namelijk op met een liedjesrepertoire over Onbereikbare Liefde. Het hele programma duurt van 15:00 tot 17:00 uur, de voorstelling Rebel begint om 15:30 uur en duurt ongeveer een uur.
Tickets en meer info: Finissage Onbereikbare Liefde | 033fotostad
Met dank aan: Amsterdams Fonds voor de Kunst

Tickets: https://www.033fotostad.com/activiteiten/finissage-onbereikbare-liefde.
Winkelwagen
Scroll naar boven