Scattered Complexity

Scattered Complexity
16 september 2022 | 20:00 - 22:00
ZID THeater

Scattered Complexity is een optreden van Veronika Kolomazníková en Aryan Jauregui, vrij geïnspireerd op Jack London’s roman ‘The Star Rover’, met dans, fotografie en videoprojectie in real-time.
Kolomazníková baseerde het concept van de voorstelling op het idee dat we allemaal zijn afgeleid van dezelfde bron, verbonden zijn door een hoger bewustzijn en diep van binnen ervaringen uit onze vorige levens dragen. Deze ervaringen en herinneringen uit het verleden beïnvloeden onze huidige keuzes. Elke actie veroorzaakt een reactie. Elk moment is uniek en kan nooit op dezelfde manier worden gerepliceerd.
Het project is ook geïnspireerd door ’the butterfly effect’ in die zin dat de kleinste beslissingen die we nemen een aanzienlijke impact kunnen hebben op onszelf en anderen. Hoewel we nooit kunnen weten of een bepaalde beslissing goed of slecht is, kunnen we nooitde andere optie ervaren.
Biografie Veronica Kolomazníková:
Veronika Kolomazníková studeerde dans aan het Dansconservatorium (Praag) met de focus op klassiek ballet. Na haar afstuderen trad ze in dienst bij The Moravian Theatre Olomouc. Een jaar later begon ze te werken met het non-verbale gezelschap The Black Light Theater of Prague, The North Bohemian Theatre en de musicalproductie Phantom of the Opera.
Ze leerde moderne dans kennen dankzij haar stage aan de Hochschule für Music und Darstellende Kunst (Frankfurt am Main) en daarna ging ze in Duitsland werken bij Staatstheater Darmstadt en Nordharzer Ballett. Momenteel is ze gevestigd in Amsterdam, waar ze werkt als choreograaf en dansdocent.
Biografie Aryan Jauregui:
Aryan Jauregui werkt al bijna 20 jaar met film, documentaires en fotografie. Zijn bi-culturele achtergrond zorgde ervoor dat hij in verschillende delenvan de wereld woonde, waardoor hij zijn omgeving altijd observeert als een buitenstaander, een vreemdeling. Aryan wil de kijker triggeren om geduldig te kijken. Hij gebruikt meerdere technieken om een gelaagd beeld te tonen dat op een ambachtelijke manier is gemaakt.
Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 16 september om 20:00 uur, maar ook op zaterdag 17 september om 17:00 en 20:00 uur!
Tickets: https://kolomaznikova.stager.nl/web/tickets.
Winkelwagen
Scroll naar boven