VerhalenVanger op het Eendrachtsparkfestival

VerhalenVanger op het Eendrachtsparkfestival
15 september 2019 | 12:00 - 18:00

Eendrachtspark

ZID Theater met VerhalenVanger op het Eendrachtsparkfestival! Deze middag gaan we verhalen vangen en delen. Kom luisteren naar onze Verhalenvertellers en creëer je eigen verhaal.

In de doorlopende mini-workshops werken we met het spel VerhalenVanger dat door ZID Theater ontworpen is. VerhalenVanger helpt je om op een pakkende manier je verhaal te vertellen. VerhalenVanger is een gezelschapsspel dat geschikt is voor meerdere personen en diverse leeftijden.
Ieder mens heeft mooie verhalen en met VerhalenVanger kunnen we die met elkaar delen.
Kom ook jouw verhaal creëren en met ons delen.

Het Eendrachtsparkfestival wordt voor het eerst georganiseerd door het Stadsdeel Nieuw-West Amsterdam samen met Over het IJ. Een ode aan de schoonheid van het Eendrachtspark en de kracht van de buurt. Een verrassend cultureel activiteitenprogramma, dat is samengesteld door en voor de bewoners van Geuzenveld en iedereen die zin heeft in een mooie dag vol cultuur, feest en verbinding!

Met het Eendrachtsparkfestival vieren we de sociale en culturele rijkdom van Nieuw-West en omgeving. Een festival met live muziek, kleurrijke activiteiten voor kinderen, bijzondere kunstinstallaties, een gezellige markt en inspirerende uitwisselingen en ontmoetingen tussen de buurtbewoners en alle Amsterdammers!
Winkelwagen
Scroll naar boven