Vrijheidsboodschap online Livestreaming

Vrijheidsboodschap online Livestreaming
5 mei 2020 | 12:00 - 13:00
Online

In het kader van 5 mei Bevrijdingsdag organiseert ZID Theater een digitale viering en roept iedereen op om eraan mee te doen. Wat normaal gesproken een jaarlijkse bevrijdingsmaaltijd zou zijn, zowel bij ZID Theater als bij het Van Eesteren museum, doen we nu digitaal!

Op 5 mei vanaf 12.00 uur zijn de vrijheidsboodschappen te zien en te beluisteren op onze Facebook pagina. Ben je er bij?

Je kunt zelf ook nog een digitale vrijheidsboodschap maken en insturen. Dat kan nog tot en met zondag 3 mei.

Juist in deze tijd, dat we zoveel mogelijk binnen zijn, willen we elkaar horen en zien. ZID Theater roept iedereen op om speciaal voor de bevrijdingsmaaltijd een creatieve vrijheidsboodschap te creëren. Kunstenaars, makers, buurtbewoners, jong, oud… laat van je horen!

Maak zelf een kort verhaal of gedicht over wat vrijheid nu in deze tijd voor jou betekent, of draag iets voor van iemand anders, van maximaal 2 minuten. Bedenk een maaltijdsetting hiervoor. Neem het op met je telefoon als video of audio bestand en stuur het naar ZID Theater. Het kan in het Nederlands, maar ook in een andere taal, b.v. Engels, Arabisch, Italiaans, Turks, Grieks, Servisch of…

Dit kan via email: info@zidtheater.nl, Facebook Messenger of WhatsApp: 0621695216.
Op 5 mei vanaf 12.00 uur zijn de vrijheidsboodschappen te zien en te beluisteren op onze Facebook pagina. Heb je hier hulp bij nodig, bel of mail naar ons en we helpen je graag!
Winkelwagen
Scroll naar boven