Vrouwen voor Vrouwen – Schrijfworkshops met Christine Otten, locatie: online, aanmelden verplicht

Vrouwen voor Vrouwen – Schrijfworkshops met Christine Otten, locatie: online, aanmelden verplicht
25 mei 2021 | 19:30 - 21:00
Online

In het kader van het project Vrouwen voor Vrouwen in West organiseren we drie schrijfworkshops met bekende schrijfster Christine Otten. Op basis van persoonlijke ervaringen, schrijven de deelnemers brieven aaneen vrouw die voor hen veel betekend. De een zal misschien schrijven aan haar moeder, terwijl de ander iets aan Simone de Beauvoir op papier zet.
De reeks bestaat uit drie – gratis – Nederlandstalige workshops op 18 mei, 25 mei en 1 juni van 19.30 tot 21.00. De eerste twee zijn online, en de laatste hopelijk offline bij ZID. Uiteindelijk zullen we de brieven documenteren in audio en/of film-vorm.
Deze reeks komt voort uit de succesvolle bijeenkomst op 8 maart, waarin we de voorstelling Rebel – door Naima Baraka onder regie van Karolina Spaic – hebben gepaard met online workshops. Naima en Karolina zullen ook tijdens deze schrijfworkshops weer actief aanwezig zijn, om hier uiteindelijk weer een theatrale of visuele vorm aante geven.
Heb je interesse, en ben je alle drie de dagen beschikbaar?
Meld je aan met een korte motivatie via: info@zidtheater.nl.
Details
Data: 18 mei (online), 25 mei (online) en 1 juni (live + online)
Tijd: 19.30 tot 21.00
Docent: Christine Otten
Taal: Nederlands
Prijs: Gratis!
Deze workshops zijn onderdeel van ons project Vrouwen voor Vrouwen in West,mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor West Amsterdam.
Winkelwagen
Scroll naar boven