ZID Theater neemt deel en presenteert haar werken op TTT 2022 in Madrid

ZID Theater neemt deel en presenteert haar werken op TTT 2022 in Madrid
14 september 2022 - 19 september 2022 | Hele dag

ZID Theater is uitgenodigd om deel te nemen en haar werk te presenteren op TTT 2022 in Madrid. Het is de 4e internationale bijeenkomst over theorie en praktijk van de uitvoerende kunst, met deelname van 50 theaterkunstenaars over de hele wereld en keynote spreker Eugenio Barbra van ODIN Teatret (Denemarken).
TTT 2022 wordt georganiseerd door Residui Teatro van 15 tot en met 19 september 2022 in Madrid. Met de deelname van 50 theaterartiesten over de hele wereld en Eugenio Barbra, oprichter en directeur van ODIN Teatret en de International School of Theatre Anthropology. Barba is een van de belangrijkste theaterregisseurs in Europa en misschienzelfs wereldwijd.
Het programma bestaat uit workshops, presentaties, werkdemonstraties, conferenties, optredens en lezingen. Het gaat om de strategie en authenticiteit van werk van de theatergroepen die behoren tot het spectrum van het informele netwerk van ‘Derde Theater’.
Karolina en Sebo van ZID Theater (Amsterdam) geven een presentatie over het werk, de methodologie en de strategie van ZID.
Meer info: http://www.residuiteatro.com/ultimas-noticias/ttt-2022-english-version
Winkelwagen
Scroll naar boven