Informatie FATE#2

Na het super succesvolle FATE-project, zijn we gestart (november 2022) met een nieuw jaartraject, dat loopt tot en met oktober 2023: FATE#2.

Talentvolle creatieve nieuwkomers, migranten of statushouders, tussen de 18 en 35 jaar, die meedoen aan dit traject krijgen trainingen en maken samen een voorstelling met als doel ze klaar te stomen voor het Nederlandse culturele veld. Na een half jaar zal er een productie zijn gemaakt die inhoudelijk, technische en organisatorisch door de groep kan worden uitgevoerd.

De FATE#2 groep bestaat niet alleen uit performers, maar ook ondersteuners (techniek, productie, organisatie, foto en video). Op die manier wordt de gehele productie (mede)georganiseerd door de deelnemers, ondersteund door het ZID-Theater. Na het afronden van het traject zullen de deelnemers bekend zijn met het Nederlandse culturele veld, en kunnen ze gebruik maken van het (inter)nationale netwerk van het ZID-Theater.

Het volledige traject bestaat uit drie onderdelen:

  1. Een lessenreeks waarin we focussen op professionele vaardigheden en artistieke ontwikkeling.
  2. Een productiefase waarin we onze eigen theatervoorstelling ontwikkelen, met een (inter)nationale tour bestaande uit minimaal 5 optredens.
  3. Het ontwikkelen van een netwerk en kennis over de Nederlandse en internationale cultuursector.

Fate#2 wordt mede mogelijk gemaakt door:

AFK | ZID Theater

Winkelwagen
Scroll naar boven