IthakaZa

 

Maandelijks cultuurpodium van ZID Theater in Amsterdam.

IthakaZa is een maandelijks programma op een vrijdagavond bij ZID Theater in Amsterdam. Makers in verschillende disciplines kunnen zich presenteren aan het publiek. Singer- songwriters, dans, theater, rap, installaties, poëzie, muziek en allerlei mengvormen zijn welkom! Taal is geen barrière, in het Nederlands, maar ook in het Engels en andere talen kun je presenteren.

Zoek je een podium voor je nieuwste act, song, poëzie of iets anders? Je kunt je aanmelden bij info@zidtheater.nl als je geïnteresseerd bent, we nemen contact met je op!

Data in het eerste kwartaal van 2020 zijn bekend, vrijdagavonden om 20.00 uur op 14 februari, 20 maart en 17 april. Geef je op!

In 2019 zijn in totaal 9 IthakaZa avonden geweest, waar meer dan 100 makers, jonge makers en buurtbewoners hebben opgetreden voor meer dan 680 toeschouwers.

Deelname is gratis! Entree = neem een lekker hapje mee.

Adres: ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1,

IthakaZa wordt door ZID Theater georganiseerd. Artistieke coördinatie: theatermaker Daan Bosch. De redactie van programma’s wordt verzorgd door de studenten en stagiaires van theaterschool ARTEZ, HKU en Cultureel Maatschappelijke Vorming HVA.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven