Liefde NU op het Vuurol festival

De laatste voorstelling van het ZID Theater, Liefde NU, is weer te zien. Dit keer in een openluchtversie op het Vuurol festival, 20 en 21 mei, een aantal keer per dag.

Vuurol is een theaterfestival dat zich jaarlijks afspeelt in de bossen van de Lage Vuursche. Elk jaar met een ander thema. Er is verrassend en origineel locatietheater te zien. Het publiek wordt meegenomen in een andere wereld. Super leuk voor het hele gezin. Met een passepartout kun je alle voorstellingen op een dag zien.

Beleef Liefde Nu en beleef Vuurol 2018 – de tiende editie van het festival!
Lees hier meer over Vuurol.

Reserveer snel je kaarten, want het is meestal snel uitverkocht. Kaartjes voor het bruisende Vuurol festival zijn via deze link te bestellen

In Liefde Nu gaan regisseuse Karolina Spaic en twintig Amsterdamse stadsbewoners, afkomstig uit verschillende werelddelen, op zoek naar de ultieme kracht van liefde. De spelers maken een persoonlijk statement waarin de kracht van liefde het antwoord is op de onzekere tijd waarin we leven. De voorstelling was naast Nederland, ook op festivals in Servië en Denemarken te zien, en reist deze zomer naar Polen.

Een meeslepende voorstelling met dans, sterke beelden en liefdesbrieven aan het publiek”

Lees hier meer over Liefde NU

 

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven