Jubileumboek ZID 1992-2014

ZID 22 jaar boekEen 22 jaar lange theatrale reis

Dit jaar bestaat ZID Theater 22 jaar. Reden om uit te pakken met een rijk geïllustreerd boek met verhalen van deskundigen, vrijwilligers, acteurs en bezoekers. Journaliste Shirley Brandeis is al twaalf jaar betrokken bij ZID en interviewde vele bekenden van het theater.

 

Het boek is tot stand gekomen via VoordeKunst, een crowdfunding platform. Het boek vertelt, én nog belangrijker, laat zien, wat ZID de afgelopen jaren heeft bereikt. Van internationale voorstellingen in de Stadsschouwburg en het buitenlandse festivals tot verhalenvertellingen in de bibliotheek. De diversiteit in activiteiten én in mensen van ZID is wat het theater bijzonder maakt. Omdat ZID ook internationaal werkt is het boek tweetalig, in het Nederlands en in het Engels.

Het boek is te bestellen bij Bol.com:
“ZID 1992 – 2014, een 22 jaar lange theatrale reis in woord en beeld.”
Prijs: € 14,50.


Boekpresentatie

Op 20 maart j.l. werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het ZID Theater het boek ‘ZID 1992-2014’ gepresenteerd.  Onder de aanwezigen waren de heer Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, stadsdeelvoorzitter van Amsterdam West, de heer Gerolf Bouwmeester en wethouder kunst en cultuur, Amsterdam Nieuw West, de heer Ronald Mauer.


Bekijk hieronder de film over het jubileumboek en een sfeerimpressie van de boekpresentatie.

[cycloneslider id=”boekpresentatie”]
Winkelwagen
Scroll naar boven