Performance lecture door Sebo Bakker

Met succes heeft Sebo Bakker op 24 mei zijn interactieve performance lecture “Het oog van de acteur in een snel veranderde wereld” laten zien aan een grote groep studenten en docenten van de HVA-afdeling CMV en studenten uit Gent. Sebo voerde hem eerder uit in Belgrado(Servië) en Kreta (Griekenland). De performance lecture is ontwikkeld om een inkijk te geven in het werk van ZID Theater en de reis die Sebo persoonlijk heeft gemaakt tot wie hij nu is. De werkdemonstratie is een interactieve en fysieke presentatie waarin verschillende aspecten van Sebo’s werk als acteur, coach en co-artistiek leider van het ZID Theater worden uitgelicht.

We reizen met Sebo mee door een periode van 25 jaar van voorstellingen, projecten en internationale tournees. Hierin vertelt hij over het creëren van een universele taal die wordt ingezet om mensen, deelnemers en publiek, met elkaar te verbinden.
Sebo’s unieke manier van acteren, dat hij inter-acteren noemt, wordt aan de hand van verschillende rollen die hij heeft gespeeld, videofragmenten en teksten van Sebo, uitgelicht. Het publiek krijgt een kans om te ervaren welke stappen er nodig zijn om tot co-creatie te komen.

Sebo Bakker is een van de oprichters van het ZID Theater, acteur, coach en leidt het ZID Theater samen met regisseuse Karolina Spaic. Deze performance lecture kan gepresenteerd worden op MBO en HBO opleidingen, congressen en bijeenkomsten.

Winkelwagen
Scroll naar boven