Stage Productie-assistent

ZID is een culturele organisatie die kunst, cultuur en samenleving verbindt door creatief talent in te zetten als motor voor positieve verandering in de wijk en in de buurt. ZID Theater is gevestigd in Bos en Lommer, Amsterdam West. De programmering bestaat uit eigen producties, waarbij de bewoners een essentieel onderdeel vormen van de projecten. Hoewel wijkbewoners een wezenlijk onderdeel zijn van de producties is ZID niet uitsluitend buurtgericht. Zo worden ook stedelijke, landelijke en zelfs internationale projecten gerealiseerd waarbij Amsterdam als creatieve thuisplek functioneert.

ZID Theater organiseert van 23 september tot en met 30 september het festival ExploreZ, waar verschillende producties van ZID bij elkaar komen. ExploreZ is een internationaal multidisciplinair festival dat bestaat uit producties die worden ontwikkeld samen met (inter)nationale makers, jonge makers en stadsbewoners. Daarnaast toont het festival voorstellingen van internationale gezelschappen, zijn er debatten, workshops en is er een internationale conferentie.

ZID Theater zoekt per direct
Een productieassistent vanaf april tot en met 10 oktober. Met uitzondering van juli/augustus

Functie inhoud
De functie is ten behoeve van de ondersteuning van de productie van projecten die ExploreZ uitgevoerd worden. In de projecten werken deelnemers, jonge makers, professionals en internationale gasten samen. Als productie-assistent heb je met al deze partijen contact.

• Assisteren bij de productie van het programma, planning en organisatie;
• Aanwezig zijn en helpen bij repetities
• Planning en proces bewaken
• Betrokken zijn bij alle voorbereidingsactiviteiten van buurtbewoners en professionals (acteurs, dansers, muzikanten);
• Productieproces op de uitvoeringsdagen bewaken in overleg met de productieleider;
• Contact met uitvoerende partijen en het uitvoerend team onderhouden;
• Verzorgen van uitvoerende activiteiten voor de theatergroep van ZID en bij participerende organisaties;
• Ondersteunende activiteiten, zoals adressenbestanden bijhouden, archiveren van materialen, productietaken.

Functie eisen
– Je hebt ervaring in deze functie
– Functie het meest geschikt voor 3e en 4e jaars CMV, of een vergelijkbare studie.
– Je hebt een studie (afgerond) die op deze functie aansluit
– Je hebt ervaring met de doelgroepen
– Kennis van excel is een pre
– Goede beheersing van Engelse taal is een pre

Geboden
Een stageplek met vergoeding. Een dynamische, leerzame en uitdagende sfeer. Een interessante functie met veel uitdaging en kansen om te groeien. Werkzaamheden zijn minimaal 8 uur per week, verdeeld over 1 of 2 dagen. Werkzaamheden op kantoor of op locatie.

Contact- en vacature informatie
Graag ontvangen wij een CV, motivatiebrief en een door jou geschreven persbericht en wervende tekst. Ook graag mogelijkheid om referentie aan te vragen. Reageren per mail naar: e-mail: zakelijk@zidtheater.nl. Reageren zo snel mogelijk, uiterlijk tot 10 april 2018. Wij behandelen de reacties op volgorde van binnenkomst.

Winkelwagen
Scroll naar boven