Training spelleider VerhalenVanger

Op 23 november, 30 november en 7 december van 19.00 – 21.00 uur geeft ZID Theater trainingen spelleider VerhalenVanger.

Voor betrokken vrijwilligers die het spel VerhalenVanger willen spelen

Ben je sociaal en empathisch? Kun je goed luisteren en leiding nemen? Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren en verhalen te delen? En wil je graag Verhalen gaan Vangen met kleine groepen mensen? Dan ben je bij de training tot spelleider VerhalenVanger op zijn plek!

ZID Theater zoekt: VerhalenVangers
VerhalenVanger is een gezelschapsspel dat geschikt is voor meerdere personen en diverse leeftijden. Het is een methode waarmee verhalen met elkaar gedeeld kunnen worden; verhalen over liefde, vriendschap, vrijheid, familie, wereld ….. Het spel helpt deelnemers op een pakkende manier hun eigen verhaal te vertellen. Het spel wordt door een of twee spelleiders begeleid.

Wil je in jouw buurt met groepen mensen verhalen gaan delen met behulp van het spel VerhalenVanger? Dan kun je natuurlijk het spel kopen en de instructies lezen, maar je kunt ook een training volgen bij ZID theater. Na de training loop je mee met workshops die ZID Theater in 2018 organiseert in Amsterdam.
Na de training en een minimaal aantal proefdagen kun je zelfstandig groepen begeleiden met VerhalenVanger.

Waar en wanneer vindt de training plaats?
Data: Donderdagavond: 23 november, 30 november en 7 december van 19.00 – 21.00 uur.
De eerste workshop is een kennismakingsworkshop. Na deze workshop beslis je of je door wilt gaan en hebben we een individueel moment met je. Houd er daarom rekening mee dat het later dan 21.00 uur kan worden. Na aanmelding ontvang je een vragenlijst, waarin we een aantal gegevens van je vragen.

Locatie: ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1, Amsterdam
Deelname: er zijn geen kosten verbonden aan de training, wel een commitment om na de training eerst onder begeleiding van  ZID als spelleider op te treden en daarna actief zelfstandig aan de slag te gaan. Je zult drie keer onder begeleiding van ZID als spelleider optreden.

Doe mee!
Houd je van het delen van Verhalen? Ben je op de aangegeven tijden beschikbaar en wil je graag iets betekenen voor de buurt en medemens? Meld je dan aan bij Susanne Hazen: academy@zidtheater.nl.
Meer informatie over VerhalenVanger en een filmpje is te vinden op: verhalenvanger-gezelschapsspel/

Winkelwagen
Scroll naar boven