Liefde Hier

In de theatervoorstelling Liefde Hier gaan regisseurs Daan Bosch (van ZID Theater in Amsterdam) en de Haagse regisseur Shida Boukhizou en 17 buurtbewoners van Laaktheater op zoek naar de ultieme kracht van liefde. Want bevraag 17 mensen over de kracht van liefde en je krijgt heel veel verschillende verhalen.

Liefde gaat over lekker ruiken, verliefd zijn, lachen, dansen, zingen en seks maar ook over verdriet, radeloosheid en leven in een wereld die de kracht van de liefde bevraagt. De spelers delen persoonlijke verhalen over de liefde op basis van liefdesbrieven die ze aan hun dierbaren hebben geschreven. Maar de voorstelling onderzoekt ook liefde en relaties die worden aangegaan in een context van vriendschap, je eigen omgeving en de wereld.

Concept: Karolina Spaic ( ZID Theater)
Regie: Daan Bosch (ZID Theater) en Shida Boukhizou
Dramaturgie: Andrada Maria Simo (ZID Theater)
Muziek: Fiora Beuger
Begeleiding dans en beweging: Ise An Verstegen
Kostuums: Catharina van der Rassel
Techniek: Thomas Walst en Gijs Hietkamp
Ondersteuning productie en publiciteit: Radha Mahabali en Deirdre Pawirosemito (Cultuurgidsen Den Haag)
Spel: Iris Vogels, Sjenell Uslu, Nifessa Morsy, Siew Sheonarain,  Mahmoud Abdel Rahman, Carla Mowlabaks, Patricia Rombout, Ria van Wijk, Agnieszka Jedrzejowska, Lisa Verbeek, Carla Kort, Sabina van Bladel, Bianca Vermeer, Janet Kuijpers, Cynthia Sprokkereef, Rowena Hiwat en Daan Verburg.

De voorstelling Liefde Hier speelt op vrijdag 17 februari om 20.00 uur en zondag 19 februari om 16.00 uur.

Op zaterdag 18 februari om 16.00 uur speelt de spelersgroep van ZID Theater uit Amsterdam hun voorstelling Liefde Nu in Laaktheater. Koop je een kaartje voor Liefde Hier, dan kan je met 50% korting naar de voorstelling Liefde Nu. Mail hiervoor even naar kassa@laaktheater.nl

Deze voorstelling wordt door ZID Theater in Amsterdam, Den Haag en Amersfoort ontwikkeld. Laaktheater en ZID Theater werken sinds 2015 samen om creatieve talenten in de wijk in te zetten voor positieve verandering.

Winkelwagen
Scroll naar boven