ZOMEREXPEDITIE

Workshops in dans, theater, muziek, film en nog veel meer!
Voor kinderen van 6 – 12 jaar uit Amsterdam West en Nieuw-West in juli en augustus.
Zie onder aan de pagina hoe u uw kind kunt aanmelden.
Deelname: gratis!

Deze zomervakantie kunnen kinderen weer op creatieve zomerexpeditie met het ZID Theater. Een week lang artistiek aan de slag, nieuwe dingen ontdekken en veel spelplezier!
Er zullen veel kinderen deze zomer in eigen buurt doorbrengen. Daarom hopen we zoveel mogelijk kinderen te bereiken en hun een kwalitatieve tijdsbesteding van de vakantie te bieden. Zo kunnen we met zijn allen genieten van een bijzondere, eigenzinnige vakantie in eigen wijk!

Wat

Creatieve workshops in: Dans, theater, muziek, film, maskers maken en nog veel meer. Op elke dag is er een uniek programma, waarin steeds een andere kunstdiscipline centraal staat. Op basis van verschillende thema’s gaan kinderen op ontdekkingstocht. Het is een toegankelijk, creatief programma met als uitgangspunt: Iedereen kan mee doen! Het programma is buurtgericht en laagdrempelig, waardoor kinderen (en hun ouders) zich vertrouwd en thuis zullen voelen.

Expeditieleiders

ZID Theater werkt met een professioneel team van docenten, die een passie hebben voor en veel ervaring hebben in creatief werken met kinderen uit de buurt. Elke expeditie heeft een expeditieleider die de hele week aanwezig is als vast aanspreekpunt. Daarnaast zijn er gastdocenten, die workshops geven in bijvoorbeeld muziek of maskers maken.

Opzet

Elke Zomerexpeditie duurt een week, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur. Op vrijdag aan het einde van de week is er een feestelijke presentatie voor de ouders, waarin de kinderen laten zien wat ze hebben gemaakt.

Rooster

Amsterdam West
WLocatie: ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1.
week 1: 12 t/m 16 juli
week 2: 19 t/m 23 juli

Amsterdam Nieuw-West:
Locatie: De Honingraat, Slotermeerlaan 103 H
week 3: 2 t/m 6 augustus
week 4: 16 t/m 20 augustus

Aanmelden en informatie:

E-mail: info@zidtheater.nl
Tel: 06-21695216, ook whatsapp.
Of kom langs op een van de locaties waar de workshops plaatsvinden.

Vermeld: naam van het kind, leeftijd, locatie en welke week.
Kosten: Gratis!

In verband met de reglementen van het RIVM, is aanmelden verplicht.

               

Winkelwagen
Scroll naar boven