Groene netwerkborrel bij ZID Theater

Groene netwerkborrel bij ZID Theater
15 februari 2024 | 16:00 - 18:00
ZID Theater
Roos van Dekamaweg1 Amsterdam

ZID Theater organiseert de Groene netwerkborrel; een geweldige kans voor culturele professionals, duurzaamheidsexperts, lokale overheden en iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp om samen te komen en de kracht van kunst en de klimaatcrisis te bespreken. Tijdens dit evenement zal Mulino Ad Arte het “Teatro a Pedali” presenteren; een theatraal format waarbij de techniek op het podium wordt aangedreven door het trappen van het publiek op fietsen. Daarnaast zal ZID Theater een gesprek faciliteren over onze bijdrage als culturele professionals aan de toekomst van de podiumkunsten.

Het evenement is gratis, maar we vragen je om je hier aan te melden. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je plek zo snel mogelijk reserveert.

Over Green E.Th.I.Cs

ZID Theater werkt samen met 17 andere Europese partners aan het project Green E.Th.I.Cs, gefinancierd door Creatief Europa. Met dit project willen we culturele initiatieven van maatschappelijke betrokkenheid implementeren om het bewustzijn over klimaatverandering te vergroten en burgerparticipatie, kritisch denken en proactiviteit met betrekking tot de Europese Green Deal aan te moedigen, via de podiumkunsten.

Klik hier voor meer informatie over het Green E.Th.I.Cs-project!

Dit evenement is een voorproefje van ons jaarlijkse internationale ExploreZ festival, dat dit jaar plaatsvindt van 7-18 mei!
Voor belangrijke vragen over het evenement kunt u contact opnemen met communicatie@zidtheater.nl

Aanwezig zal zijn iemand van het Italiaanse instituut voor Cultuur. In Italië wordt op 16 februari de Nationale Dag van Energiebesparing en Duurzame Levensstijl gevierd, daar bekend als “M’illumino di meno”, vernoemd naar een woordspel met de titel van een beroemd Italiaans gedicht. De slogan dit jaar is “NO borders”, aangezien het als doel heeft om deze campagne ook bekend te maken in het buitenland.
Lees hier meer.

   
Winkelwagen
Scroll naar boven