In de spiegel van de toekomst – Creative Performance Lab

In de spiegel van de toekomst – Creative Performance Lab
19 april 2024 | 20:30 - 21:30
ZID Theater
Roos van Dekamaweg1 Amsterdam

Gratis evenement, vrije inloop

Het Creative Performance Lab van Conservatorium van Amsterdam – Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is te gast bij ZID Theater voor de vertoning van een bijzondere voorstelling, waarin traditionele instrumenten en moderne technologie samenkomen. De voorstelling vormt een experimentele, multidimensionale zintuiglijke ervaring, zowel voor de ogen als voor de oren.
De muzikanten bieden een fris perspectief op de mogelijkheden van live optredens, en laten aan de hand van deze voorstelling zien hoe technologie traditionele kunstvormen kan verbeteren en transformeren. Muziek, beweging en kunstmatige intelligentie komen allemaal samen.

Over Creative Performance Lab

Creative Performance Lab (CPL) is een masterprofiel voor studenten van het Amsterdamse Conservatorium die zelf multidisciplinaire voorstellingen willen ontwikkelen en uitvoeren. In een intensieve samenwerking met medestudenten maken zij in elk van de twee jaren verschillende performances op het snijvlak van disciplines zoals muziek, theater, dans, video en live-electronics. Het creatieve proces grotendeels in groepsverband plaatsvindt. De performances die daaruit ontstaan, zijn uniek omdat ze het resultaat zijn van de creatieve input van de hele groep en hebben vaak een experimenteel karakter.

Lees hier meer!
Winkelwagen
Scroll naar boven