Theatre in Palm workshop ‘Je project plannen, financieren en uitvoeren’ | locatie: ZID Theater | aanmelden verplicht

Theatre in Palm workshop ‘Je project plannen, financieren en uitvoeren’ | locatie: ZID Theater | aanmelden verplicht
30 november 2022 | 18:00 - 21:00

Op woensdagavond 30 november van 18.00 tot 21.00 uur organiseert ZID Theater een workshop ‘je project plannen, financieren en uitvoeren’. De workshop wordt gegeven door Susanne Hazen, zakelijk leider van ZID Theater.
Ben je gemotiveerd, enthousiast en wil je heel graag jouw ambities ten uitvoer brengen, maar weet je niet precies hoe je dat dan moet aanpakken en wat er zoal bij komt kijken? Dan is deze workshop voor jou!
Indeze workshop leren we je verschillende vaardigheden, die je nodig hebt om een project op te zetten en uit te voeren. Aan de orde komen, onder andere:
– Waar moet je zoal aan denken als je een project wilt opstarten?
– Hoe plan je je project?
– Wat wil je bereiken met je project?
– Hoe maak je een begroting?
De workshop zal vooral heel praktisch zijn. Dat wil zeggen dat je zelf al aan de slag gaat met jouw toekomstige, gewenste project. Dat kan van alles zijn: een solo-voorstelling maken, een workshop,cursus of evenement organiseren, etc. Om alle profijt te hebben van dezeworkshop zul je huiswerk ontvangen. Dat maak je thuis en neem je mee naarde workshop.
Ook presenteren we de resultaten van het Erasmus+ project Tone.
Kosten: Gratis! We vragen je wel om je goed voor te bereiden.
Aanmelden: Stuur een e-mail naar organisatie@zidtheater.nl
Na aanmelding ontvang je het huiswerk. Meld je daarom snel aan, zodat je genoeg tijd hebt omje voor te bereiden op deze workshop!

Deze workshop is onderdeel van het Europese project Theatre in Palm en wordt mede mogelijk gemaakt doorCreative Europe en het AFK.
Winkelwagen
Scroll naar boven