24 uur West: Take a trip! – a performance art JAM, Triplets Dance Studio & ZID

24 uur West: Take a trip! – a performance art JAM, Triplets Dance Studio & ZID
25 mei 2024 | 19:30 - 21:30
ZID Theater
De Roos van Dekamaweg 1

Ontdek de magie van spontane dans, theater en performance momenten die zich live voor je ogen ontvouwen!

Take a Trip! is een performance art JAM in ZID Theater, in samenwerking met Triplets Dance Studio. Beleef een uniek improvisatie evenement ter ere van 750 jaar Amsterdam, onder leiding van triplets choreograaf en danser Jort Faber!

Stap het podium op en laat je meevoeren door een danservaring als geen ander. Of je nu danst, speelt, zingt alleen, of samen met anderen, er is ruimte voor iedereen om deel te nemen en te genieten. Het is geen les; het is een plek voor ontmoeting en om samen te stralen op het podium of vanuit het publiek te genieten van de voorstelling.

Op het podium komen dansers van diverse stijlen, acteurs en muzikanten samen in drie spontane en inspirerende improvisaties! Iedere improvisatiesessie heeft een eigen thema en
atmosfeer. Op naar een bruisende improv avond.

Expositie ‘Mijn bucketlist voor de stad’ – 750 jaar Amsterdam | ZID Theater

Een bijzondere foto expositie, waar bewoners van West verhalen delen aan de hand geënsceneerde foto’s en toekomstdromen. Gefotografeerd door Maria Morales, een fotograaf en ontwerper, woonachtig in West , met roots in Cuba.

Wat maakt het leven in Amsterdam-West nog mooier, betekenisvoller, grappiger en rijker? Deelnemers zijn uitgedaagd met vragen als: waar zou jouw ultieme bucketlist uit bestaan? Welke plekken moeten absoluut op de foto? De antwoorden op deze vragen laten de prachtige diversiteit van de bewoners – evenals hun verbondenheid – zien. De expositie is onderdeel van een meerjarig project ‘De Bucketlist van West’ dat ZID Theater ontwikkelt in het kader van 750 jaar Amsterdam.

Take a trip is deel van 24 uur West
Winkelwagen
Scroll naar boven