Workshop Karolina Spaić tijdens Stockholm Fringe Festival!

Workshop Karolina Spaić tijdens Stockholm Fringe Festival!
28 augustus 2024 | 10:00 - 11:00

Karolina Spaić, onze directeur en regisseur, zal 28 augustus de workshop “Hoe maak je je eigen solovoorstelling” geven tijdens het Stockholm Fringe Festival in Zweden. Dit festival wordt gehost door het Europese Theatre in Palm (TIP) netwerk, waar ZID Theater dankbaar van is. Na succesvolle workshops en het maken van verschillende solo’s in Nederland, Duitsland (Frau Festival, Frankfurt) en Servië (Arts and Human Rights Festival, DAH Theatre), breiden we onze expertise nu uit naar Zweden.

In deze workshop analyseert Karolina Spaić het proces van het creëren van een solovoorstelling gebaseerd op autobiografisch materiaal van de performer, die tevens universeel communiceert met het publiek. Je leert waar te beginnen, welke stappen te nemen, en wat je als performer/creator te wachten staat in dit werkproces en op je persoonlijke reis. Karolina leidt je door de verschillende fases van het creatieve proces en geeft je waardevolle inzichten om aan de slag te gaan met jouw solovoorstelling.

Klik hier voor het volledige programma van het theatre academy (TIP) theatre academy (TIP) — STOFF & Arena STOFF.

Karolina wordt op haar reis naar Zweden vergezeld door Nivin Baranbo die tijdens STOFF haar solo voorstelling Not Only One zal spelen.
Winkelwagen
Scroll naar boven